Monitöre uygun kutu satan yerler?

rave

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,073
Selamlar şehirdışına gidicem arabayla pcyi de götüreceğim monitöründe pcninde kutusu yok.pc için sadece ekran kartını çıkarsam ve baloncuklu poşete sarsam yeter diye düşünüyorum fakat monitörü nolur nolmaz bi kutuya koyup öyle sarmak istiyorum. Sizce buna uygun kutuyu herhangi bir bilgisayarcıdan bulabilir miyim veya nerden bulabilirim. Ayrıca bu şekilde götürsem ikisi de sıkıntı çıkarmaz değil mi yolda ?

kavisli monitör yoksa ekran kartı gibi onu da sarsan bir şey olmaz bence, onun haricinde marketlere sor koliniz var mı diye olmadı kendin keserek kutuya benzer bir şey yapabilirsin. direkt monitör kutusu istiyosan vatan, mediamwrtk vb yerlere sorabilirsin ama gerek yok bence

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
kavisli monitör yoksa ekran kartı gibi onu da sarsan bir şey olmaz bence, onun haricinde marketlere sor koliniz var mı diye olmadı kendin keserek kutuya benzer bir şey yapabilirsin. direkt monitör kutusu istiyosan vatan, mediamwrtk vb yerlere sorabilirsin ama gerek yok bence
kavisli monitör maalesef ama bana da bi sıkıntı çıkmaz gibi geliyo yine nolur nolmaz sorarım bi kaç yere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Moniörü de ayak yapısını ayırıp ayrı şekilde koyarsan ve ekranı da havalı poşetle yatırırsan bir yere sorun olmaz.
1-2 yere sorucam bulamazsam dediğiniz gibi yaparım

kavisli monitör maalesef ama bana da bi sıkıntı çıkmaz gibi geliyo yine nolur nolmaz sorarım bi kaç yere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2 yere sorucam bulamazsam dediğiniz gibi yaparım
Monitör kavisli ise sırt üstü yatır. Sağdan soldan kaymasın diye da bir şeyler koy. Üstüne bir şey koymazsan sorun olmaz. Ama havalı poşete sar yine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,116
Üyeler
189,039
Son üye
Mehmet taş
Geri