Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitörlerde Hangi Hertz aralığı daha iyidir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
Fark olmasa neden adamlar böyle bir şey yapsın 360 ile bir oyun oynayın sonra konuşalım, öyle youtubeden inceleme videosu ile olmaz kardeşim bütçen ne kadar yeterse o kadar yüksek hz al

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih

peki şu iki monitör arasından hangisini tercih edersiniz ?
xg2405-2 modelini kullanıyorum çok güzel monitör tavsiye ederim.

zuWun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
MY

peki şu iki monitör arasından hangisini tercih edersiniz ?
Özelliklerine buradan bakarak monitör seçmek boş iş, görmelisin imkan yoksa testlerini izlemelisin. Ghosting strobing renk gamı vs. Örneğin, viewsonic için gtg 1ms belirtilmiş, Lenovo default modda 5ms. Bu değerlerin doğruluğuna girmiyorum bile.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
kimse soruyu doğru düzgün anlamamış arkadaş kısaca 144-240 hz gibi stok değerlerle ocli örneğin 165-280hz değerlerinde görüntü kalitesi olarak farklılık olur mu demek istiyor hz yükseldikçe akıcılığın arttığını o da biliyordur zaten

Aykandag2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Çağan Aykan Dağ
kimse soruyu doğru düzgün anlamamış arkadaş kısaca 144-240 hz gibi stok değerlerle ocli örneğin 165-280hz değerlerinde görüntü kalitesi olarak farklılık olur mu demek istiyor hz yükseldikçe akıcılığın arttığını o da biliyordur zaten
aynen aga ara hertz ile ana hertz arasındaki farklılık ne diye sormuştum sadece

Aykandag2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Çağan Aykan Dağ
Hayır, daha solgun renkler, görüntüde bulaniklasma gibi.
Renklilerin canlılığı için IPS panel tercih ettim ona rağmen solgun renk verme olasılığı var mıdır ?

zuWun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
MY
Renklilerin canlılığı için IPS panel tercih ettim ona rağmen solgun renk verme olasılığı var mıdır ?
165hz bir monitor alıp, 144hzde kullanırsan bu dediklerimi yaşamazsın. Her markada hatta her panelde değişiyor kimi markanın monitörü bu işlemi kaldirabiliyor sorun olmuyor. Soluk renkler dışında ghosting benzeri bir durumda yaşanıyor. Bu görüntüyü bulaniklaştiriyor zaten.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam bütçem en yüksek hangi Hz monitöre yetiyor ise onu alın.

Top Bottom