Attığın Asus iyidir o bütçede alabilirsin G3 va panel ve ghosting sorunlu.Asus vp249qgr mi daha iyi yoksa samsung odyssey g3 mü? Samsunglarda ghosting sorunu oluyor diyorlarda onun dışında o fiyatlarda asusdan daha iyi bir monitör varmı?
Bütün IPS monitörlerde var hocam o zaten eve gelince test et sen.Asus da da çok ışık sizmasi var ips panel olduğundan dolayı
Hocam bende o monitor var zaten. Satmayi dusunuyorum sadece 2800 e satsam garantili yeni bisey alsam mantikli olurmu diye dusunuyorum.Bütün IPS monitörlerde var hocam o zaten eve gelince test et sen.
İstemiyorsan bunu al.Hocam bende o monitor var zaten. Satmayi dusunuyorum sadece 2800 e satsam garantili yeni bisey alsam mantikli olurmu diye dusunuyorum.
Peki size birsey soracagim. Ben bu monitorun yanina 2k monitor alicam bide. Sizce oledmi alayım yoksa normal panel mi? 1 ips 2k lar 15000 civarında oled alırsam 30 a cikacagim. Sizce o fiyat farkina değermi?İstemiyorsan bunu al.
LG UltraGear 24GN65R-B Monitör
LG UltraGear 24GN65R-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Asus sun geçtiği yerde diğerlerinin adı geçmezAsus vp249qgr mi daha iyi yoksa samsung odyssey g3 mü? Samsunglarda ghosting sorunu oluyor diyorlarda onun dışında o fiyatlarda asusdan daha iyi bir monitör varmı?
Ekran kartın nedir?Peki size birsey soracagim. Ben bu monitorun yanina 2k monitor alicam bide. Sizce oledmi alayım yoksa normal panel mi? 1 ips 2k lar 15000 civarında oled alırsam 30 a cikacagim. Sizce o fiyat farkina değermi?
Ben asus un 27 inç 240 hz ıps panel aldım 13.800 pivotsuz modeli pivotlusu 15 küsürdeydiPeki size birsey soracagim. Ben bu monitorun yanina 2k monitor alicam bide. Sizce oledmi alayım yoksa normal panel mi? 1 ips 2k lar 15000 civarında oled alırsam 30 a cikacagim. Sizce o fiyat farkina değermi?
Hocam 1080p den 2k ya geçince nasıl bir fark oluyor. Panel değişmeyince sanki bana çok bir fark olmazmiş gibime geliyor ama bilmiyorum işte.Ben asus un 27 inç 240 hz ıps panel aldım 13.800 pivotsuz modeli pivotlusu 15 küsürdeydi
4060tiEkran kartın nedir?
O ekran kartı 1080p için ama bütçe varken 2k monitör alabilirsin.Hocam 1080p den 2k ya geçince nasıl bir fark oluyor. Panel değişmeyince sanki bana çok bir fark olmazmiş gibime geliyor ama bilmiyorum işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060ti