Yardım 2 Monitör Kulanıyorum 1Adet Daha Bağladıkdan Sonra Komple Kapanıyor Yardımınız Lazım Dostlar.

BhdrAlnk

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar herkese merhaba,

Sistemimde yaşamış olduğum bir sorun ile ilgili sizden yardım istiyorum, ben çözüm bulamadım...

Ben sistemimde 2 adet monitör kullanıyordum elimde fazladan 1 adet daha monitör vardı, onu da pivot olarak sistemime bağladım.

Ama 3. monitörü sistemime bağladığımdan beri durduk yere monitörler git gel yapıyor veya komple kapanıyor yeniden başlatmadan gelmiyor monitörler.

3. monitörü kapattığımda sorun falan kalmıyor nedenini bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Ana monitörüm 1. : Dell G2724D

Yan monitörüm 2. : MSI Optix MAG241C

Pivot monitörüm 3. : Lenovo L24I-4A

Selamlar hocam farklı kablo çeşitlerini denedinmi hdmi veya dvi herhangi birisini birde monitörlerin hzleri farklı olabilir bundan dolayıda kararsız çalışabilir

Arkadaşlar herkese merhaba,

Sistemimde yaşamış olduğum bir sorun ile ilgili sizden yardım istiyorum, ben çözüm bulamadım...

Ben sistemimde 2 adet monitör kullanıyordum elimde fazladan 1 adet daha monitör vardı, onu da pivot olarak sistemime bağladım.

Ama 3. monitörü sistemime bağladığımdan beri durduk yere monitörler git gel yapıyor veya komple kapanıyor yeniden başlatmadan gelmiyor monitörler.

3. monitörü kapattığımda sorun falan kalmıyor nedenini bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Ana monitörüm 1. : Dell G2724D

Yan monitörüm 2. : MSI Optix MAG241C

Pivot monitörüm 3. : Lenovo L24I-4A
Sistem bilgilerini yaz
Monitörleri 2li olarak ayrı ayrı bağla 1le 3ü 2ile 3ü 3.monitörde sorun yoksa ekran kartı 3.çıkışta tıkanıyor olabilir sistemin ne hatası verdiğine de olay görüntüleyicisinden bak belki psu yetmiyordur

Sistem bilgilerini yaz
Monitörleri 2li olarak ayrı ayrı bağla 1le 3ü 2ile 3ü 3.monitörde sorun yoksa ekran kartı 3.çıkışta tıkanıyor olabilir sistemin ne hatası verdiğine de olay görüntüleyicisinden bak belki psu yetmiyordur
İşlemci: 7800X3D
Ekran kartı: 9070XT
Anakart: X870e Tomahawk Wi-Fi
RAM: 64 GB XPG RAM
Post automatically merged:

Selamlar hocam farklı kablo çeşitlerini denedinmi hdmi veya dvi herhangi birisini birde monitörlerin hzleri farklı olabilir bundan dolayıda kararsız çalışabilir
Msı monitör kablosu hdmı ben dönüştürücü bağlayıp dp ye çevirdim , belkide dönüştürücü sorun çıkartıyordur , normal dp kablosu sipariş ettim o şekilde deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,190
Üyeler
190,872
Son üye
'Berk
Geri