Neler Yeni

Monitörlu sistem onerisi 13k butce

heyzent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emre Kaptan
Dostlar merhaba su siralar cok kafam karisik cogu kisi pc hocasinin sistemi bekle diyor ama benim butce bi pc yi alamaya yeter ekran kartinin nvdia olmasini istiyorum 13 k butcem var 1 lira ustune cikamam monitörde lazim genel olarak adobe programlari ve oyun oynayacagim onerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

heyzent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emre Kaptan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostlar merhaba su siralar cok kafam karisik cogu kisi pc hocasinin sistemi bekle diyor ama benim butce bi pc yi alamaya yeter ekran kartinin nvdia olmasini istiyorum 13 k butcem var 1 lira ustune cikamam monitörde lazim genel olarak adobe programlari ve oyun oynayacagim onerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Up

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Şuanda idarelik 2.el monitör alıp sonradan monitör alma gibi bir şey yapma ihtimalin varmı almışken sisteme yap yatırımını derim.

heyzent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emre Kaptan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda idarelik 2.el monitör alıp sonradan monitör alma gibi bir şey yapma ihtimalin varmı almışken sisteme yap yatırımını derim.
Hocam o da olur ama butce 13k ikinci el monitorum parasi da bu paradan cikicak eger sistem oneriniz varsa bekliyorum teşekkürler

Top Bottom