Neler Yeni

Monitörü 1080P mi 2K mı Almam Lazım

TJacks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can Polat Gökdemir

Sistem bu normalde 2k düşünüyordum
Ama FPS düşük
1080p alsam darboğaz yaşar mıyım
Görüntüde çok bir fark yok gibi geldi
Sizce hangisini almalıyım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Ama FPS düşük
Bu sisteme ikisi de olur. 1080P de de darboğaz olmaz bu sistem.

TJacks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can Polat Gökdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi hocam teşekkür ederim

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM

Ama FPS düşük
Bütçen yetiyorsa kesinlikle 2k almalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Kankacığım uzun vadede 1080p monitör alman daha mantıklı olur şu durumu da değerlendirmek gerekir ne tarz oyunlar oynamayı seviyorsun hikayeli oyunlar mı yoksa rekabetçi oyunlar mı �lk önce bunun ayrımını yapıp ondan sonra sorsan daha mantıklı olurdu Ama bana kalırsa 1080p monitör Alman senin açından daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum en azından rekabetçi oyunlar oynadığında karşı rakiplere göre alt düzeyde kalmazsın eğer alacaksan benim de şu an kullandığım ve aşırı derecede memnun oldum Bir monitör var kullanan insanların hiçbirinde memnun olmama gibi bir durum olduğunu görmedim Asus VG258QR 24.5 inç ve kanka en iyi yerine geliyorum karşındaki rakip 360hz bile kullansa senin tepkime süre birçok 360 Hz monitörden daha iyi 0.05 MS kankam bir değerlendir derim araştır iyi düşün 1080p monitör pivot özelliği vs var bu fiyata aşırı iyi ben 1 yıl önce 3700 TL ye aldım ve şuan fiyatı 4.400tl

TJacks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can Polat Gökdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankacığım uzun vadede 1080p monitör alman daha mantıklı olur şu durumu da değerlendirmek gerekir ne tarz oyunlar oynamayı seviyorsun hikayeli oyunlar mı yoksa rekabetçi oyunlar mı �lk önce bunun ayrımını yapıp ondan sonra sorsan daha mantıklı olurdu Ama bana kalırsa 1080p monitör Alman senin açından daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum en azından rekabetçi oyunlar oynadığında karşı rakiplere göre alt düzeyde kalmazsın eğer alacaksan benim de şu an kullandığım ve aşırı derecede memnun oldum Bir monitör var kullanan insanların hiçbirinde memnun olmama gibi bir durum olduğunu görmedim Asus VG258QR 24.5 inç ve kanka en iyi yerine geliyorum karşındaki rakip 360hz bile kullansa senin tepkime süre birçok 360 Hz monitörden daha iyi 0.05 MS kankam bir değerlendir derim araştır iyi düşün 1080p monitör pivot özelliği vs var bu fiyata aşırı iyi ben 1 yıl önce 3700 TL ye aldım ve şuan fiyatı 4.400tl
%50 rekabetçi %50 hikayeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör güzele benziyor araştırırım bir de
Media Markt tan mı almak daha mantıklı Amazon mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
%50 rekabetçi %50 hikayeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör güzele benziyor araştırırım bir de
Media Markt tan mı almak daha mantıklı Amazon mu
Media Markt an al kanka bende oradan aldık gayet memnunum ben 1 ay kullandım bilgisayarı sattım öyle yatıyor benimki 😂 işte llah nasip ederse 3 5 aya kadar bütün parçaları tamamlarım diye düşünüyorum ha paran varsa direkt 360 Hz al ben birtanede 360 Hz alıcam çünkü baya iyi monitörler onlarda ama senin bütçeme en iyi uyacak monitör ve bu klasmanda on numara

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf

Ama FPS düşük
yüksek fps için ben 1080p 240hz alırdım ips vs mis

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
İyi o zaman 1080p çekiyomtabi bütçen ve imkanın varsa bir adet 2k ve bir adet 1080p al ben öyle yapınca çünkü monitörü ileriye dönük duruma bağlı 360hz yapıp yanına 2k monitör alıcam 165hz hikayeli oyunlar için kendine göre ayarla işte kankam ama dediğim gibi ben kullanıyorum ve aşırı memnunum hatta ilk paketi açarken heyacandan ekranı falan çizmiştim azcık maşallah taş gibi monitör

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Kalite için 2K derdim. Millet 4K'ya geçiyor, 2K'dan başlamak lazım yavaş yavaş. Zaten ekran kartı 2K kartı. VRAM bol. Üzmez seni 2K. 1080P ölüyor gibi yavaş yavaş. Hatta yeni çıkan kartlar ile 8K'ya geçen var. Tabi onlar abartı da biraz.

Top Bottom