mustafak0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 680
Yeni sistemimde (da3 ilk hali) eski monitörümü kullanıyorum hdmı donüştürücü kullanarak. Sizce black friday indirimlerini bekleyip monitör almalı mıyım? Almazsam eksikliğini hisseder miyim?
Şuan oyunları tam ekran ayarına alınca alt tab'da 1 saniye kadar siyah ekranda kalıyor bunun sebebi dönüştürücüyle kullanmam olabilir mi? (tam ekran çerçeveli yapınca böyle bir sorun olmuyor fakat o zaman da çözünürlüğü ayarlayamıyorum)
Öneriniz varsa mönitör önerin çok pahalı olmasın şuan 700 var indirimlere kadar bi 800 daha koyabilirim belki daha üstüne çıkamam
Aklımda monitör bu var
www.hepsiburada.com
Şuan oyunları tam ekran ayarına alınca alt tab'da 1 saniye kadar siyah ekranda kalıyor bunun sebebi dönüştürücüyle kullanmam olabilir mi? (tam ekran çerçeveli yapınca böyle bir sorun olmuyor fakat o zaman da çözünürlüğü ayarlayamıyorum)
Öneriniz varsa mönitör önerin çok pahalı olmasın şuan 700 var indirimlere kadar bi 800 daha koyabilirim belki daha üstüne çıkamam
Aklımda monitör bu var
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!