Oyunda sağ sol yaptığım zaman oluyor diyor hocam. Panelden olsa normal sabit dururken de olması gerekmez mi? Test yapıp atınca bakmak daha doğru olur.Panel sorunlu bence ghostinge de benzemiyor. Değişim iste.
Oyunda sağ sol yaptığım zaman oluyor diyor hocam. Panelden olsa normal sabit dururken de olması gerekmez mi? Test yapıp atınca bakmak daha doğru olur.Panel sorunlu bence ghostinge de benzemiyor. Değişim iste.
Hocam yani bu ghosting sorunu neticede. Görüntüye bak resmen rezillik. Bunu belirt istemiyorum de, iadeni iste. Ölü piksel testi ile nerden anlayacaksın oyun oynarken böyle gözükeceğini. En kötü ihtimalle daha iyi bir monitörle değişim iste, aradaki farkı öde.Mağazadan alınan ürünün iadesi yapılmiÿor kral
Açtık mağazda ölu pixel testi yapıldı sorunsuz bur şekilde aldım
Görerek aldığın için
Panel sorunlu bence ghostinge de benzemiyor. Değişim iste.
Kör oldum. İade edin gitsin uğraşmaya değmez
iade et başka model bak derim, servis seni çok bekletir
Beyler bu bariz panel hatasi deĝolmi ghosting çamur gibi oljyor goruntu hareket edince mağazadan aldım servise gider büyuk ihtimalle ona gore işlem yapalim servise gitmeden direk degisim yapmazlarmı kiGeçmiş olsun
mağazalar o topa girmez, bi kere o hatayı yapmış kadar oldum. Hele mediamarkt beni hiç tınlamadı bileBeyler bu bariz panel hatasi deĝolmi ghosting çamur gibi oljyor goruntu hareket edince mağazadan aldım servise gider büyuk ihtimalle ona gore işlem yapalim servise gitmeden direk degisim yapmazlarmı ki
Ben vatandan aldım bugün bi konuşacağim ama zannetmiyorum servise gidecek o da ALLAH bilir ne kadar sürecejmağazalar o topa girmez, bi kere o hatayı yapmış kadar oldum. Hele mediamarkt beni hiç tınlamadı bile