Neler Yeni

Yardım 🟠KOORUI 27E6QC 2K Monitör Ayağı Problemi🟠

Gurkanpiro

80+ Platinum
Test etmedim ghostingi fakat etsem de oyunda göremeyeceğim için o ghostingi problem değil benim için ışık sızması vs yok onu test ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazondan zamanında markasını unuttum almıştım çok uyguna çift monitör tutucu sattım keşke satmasaydim diyorum ya :)
north bayu f 80 1200 1300 cıvarı bırsey sanırım

bu monitörü ben kullanıyorum hocam masayı sallıyorum en ufak hareket etmiyor monitör bana göre o kadar sağlam iç yapısıda metal zaten bu link attığın ayağın 6 vida tutuyor orta kısımda
IPS yazıyor ama VA Panel değilimi hocam?

Bu marka değildi sanırım bilmiyorum ama çok ucuza almıştım saatim boşu boşuna 😀

Markası buydu

Invision​

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Gezicioğlu
IPS yazıyor ama VA Panel değilimi hocam?

Bu marka değildi sanırım bilmiyorum ama çok ucuza almıştım saatim boşu boşuna 😀

Markası buydu

Invision​

va panel ama kaliteli bir va panel yüksek ihtimal çünkü çok canlı ve güzel gösteriyor ipsden çok bir şey kaybettirmiyor diyebilirim bir tek bazı renklerin ton farkı fark ediyor turuncu tam turuncu değil de kırmızıya dönük ama renk ayarları ile dengeleniyor kesinlikle parasını hak ediyor

va panel ama kaliteli bir va panel yüksek ihtimal çünkü çok canlı ve güzel gösteriyor ipsden çok bir şey kaybettirmiyor diyebilirim bir tek bazı renklerin ton farkı fark ediyor turuncu tam turuncu değil de kırmızıya dönük ama renk ayarları ile dengeleniyor kesinlikle parasını hak ediyor
Bendeki ile sendeki monitör arasında sadece ekran farkı var sendeki düz bendeki curved harici aynı özelliklere sahip ben memnun kaldım renkler vs baya iyi + 10 bit yapmayi unutma Nvidia'dan

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Gezicioğlu
Bendeki ile sendeki monitör arasında sadece ekran farkı var sendeki düz bendeki curved harici aynı özelliklere sahip ben memnun kaldım renkler vs baya iyi + 10 bit yapmayi unutma Nvidia'dan
Benimki direk 10bit geldi görüntü ayarlarına baktığımda Amd ekran kartı kullanıyorum ürün parasını kesinlikle hak ediyor 2 model içinde öyledir yüksek ihtimal benim ayaktan tek sıkıntım masamda çok yer kaplaması klavyeyi yan kullandığımdan dolayı sıkıntı yaşamam harici memnunum ürün bana göre kaliteli hissettiriyor her haliyle değerlendirenlere hayırlı olsun 🙏

Benimki direk 10bit geldi görüntü ayarlarına baktığımda Amd ekran kartı kullanıyorum ürün parasını kesinlikle hak ediyor 2 model içinde öyledir yüksek ihtimal benim ayaktan tek sıkıntım masamda çok yer kaplaması klavyeyi yan kullandığımdan dolayı sıkıntı yaşamam harici memnunum ürün bana göre kaliteli hissettiriyor her haliyle değerlendirenlere hayırlı olsun 🙏
Sanada hayırlı olsun hocam ben amazondan aldim almadan önce iadeye gönderdiğim ürün vardı Amazon yanlış göndermiş onun parasını bekliyordum baktım hala para gelmedi stokta 14'ten aynı gün 4'de düştü anında aldım :) 4385 TL geldi bana

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,274
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Teknik olarak ayıplı mala girer uğraşırsın o yüzden monitörde vesa uyumu varsa bir tane stand al.

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Gezicioğlu
Sanada hayırlı olsun hocam ben amazondan aldim almadan önce iadeye gönderdiğim ürün vardı Amazon yanlış göndermiş onun parasını bekliyordum baktım hala para gelmedi stokta 14'ten aynı gün 4'de düştü anında aldım :) 4385 TL geldi bana
Seninki daha beleş gelmiş valla bana 4500e geldi sen dibin dibini almışsın 😂

4250'ye gelecekti iade ettiğim ürünlerin parası gelseydi ama hala para gelmedi hesaba hediye çeki olarak gelecekti para :/ 😀

Teknik olarak ayıplı mala girer uğraşırsın o yüzden monitörde vesa uyumu varsa bir tane stand al.
Uyguna bulursam öyle yapicamda masamda yemek masası cam'li :) onuda degismem lazım 😶😐

Lenovo r25i 2 - 3 gün önce 4200 sattım 1 senelikti 185 TL farkla 2k monitör almış oldum 🙂↔️😃

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,274
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,282
Üyeler
165,326
Son üye
cakii35
Top Bottom