Neler Yeni

Monitörü ıslak mendille sildim iz kaldı ne yapacağım?

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Kafası püskürten bir şişe alıyorsun, monitöre uzaktan su damlacıklarını püskürtüyorsun, kaliteli ve kalın bir mutfak bezine benzeyen mikro fiber bez ile hafif bastırarak hiç durmadan yukarı aşağı siliyorsun leke kalmayana kadar hızlı hızlı fafif bastırarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bem bi ara kolanya püskürtüyordum artık sadece su ile siliyorum
adı ne?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,652
İsim
Kerem Çavuş
Kafası püskürten bir şişe alıyorsun, monitöre uzaktan su damlacıklarını püskürtüyorsun, kaliteli ve kalın bir mutfak bezine benzeyen mikro fiber bez ile hafif bastırarak hiç durmadan yukarı aşağı siliyorsun leke kalmayana kadar hızlı hızlı fafif bastırarak.

Bem bi ara kolanya püskürtüyordum artık sadece su ile siliyorum
normalde dediğiniz doğru fakat arkadaş bunu yapsa bile çıkmicak çizik olduğunu anlamadı hala sanırım ben şeffaf kasanın ön paneline aynı olayı yapıp güneşe tutarak bakma fırsatı yakalamıştım bariz şekilde kalıcı çizik

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Neyin ?

normalde dediğiniz doğru fakat arkadaş bunu yapsa bile çıkmicak çizik olduğunu anlamadı hala sanırım ben şeffaf kasanın ön paneline aynı olayı yapıp güneşe tutarak bakma fırsatı yakalamıştım bariz şekilde kalıcı çizik
Çizik falan kalmaz, bir kereliğine düzgün ve kaliteli bir bez ile ve kolanya ile monitöre bastırarak sildiğinizde çıkar o çizik gibi görünen şeyler

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
ilkay çam
Merhaba uzun süre sonra kendime yeni güzel bir monitör aldım eski çöp monitörü cif ilen siliyodum bunu nazik olsun diye ıslak mendille sildim sonra leke fln gitti dedim monitör topladı diye yarısında sildim böyle monitörün yarısı izli ne yapacağım acil yardım!
hocam ne diyorsunuz anlayamadım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,652
İsim
Kerem Çavuş
Neyin ?

Çizik falan kalmaz, bir kereliğine düzgün ve kaliteli bir bez ile ve kolanya ile monitöre bastırarak sildiğinizde çıkar o çizik gibi görünen şeyler
ben her şeyi denedim kolonya dahil çıkmadı açıkcası arkadaş da denesin yazar buraya

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
ben her şeyi denedim kolonya dahil çıkmadı açıkcası arkadaş da denesin yazar buraya
Bastırarak yukarı aşağı sonra ise bol su ile yukarı aşağı iyice bastırarak ben öyle çıkardım o iğrenç çizik gibi lekeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,711
Üyeler
162,048
Son üye
suzanyghz
Top Bottom