DejavuTN
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Kullanıyor musun
Evet yeni aldım monitör için.
Kullanıyor musun
hocam malzemeleri sayıyorum;İz bırakmadan hangi yöntemler ile temizlemeliyim? Kullandığınız veya bildiğiniz yöntemler neler?
Yani bi tek evde bu var biraz konulara baktım bunu tavsiye ediyorlar.
camsil ince ekranlarda kılcal çizikler meydana getirebiliyor.Eğer sıkıntısız kullanan varsa sende kullanabnilirsin ama CamSil'in amacı monitör, televizyon gibi ekran silmek değil o yüzden önermiyorum ben.
yoksa monitörde iz kalırBen peçeteye kolonya döküyorum sonra biraz bekliyom. Ondan sonra monitörü siliyorum sildikten sonra hemen kuru peçeteyle tekrar siliyorum çok temiz oluyor. Ama kolonya yı peçete döktükten sonra beklemelisin.
Yo iz kalmıyor ben nemden etkilenmesin diye hemen kuru peçeteyle tekrar siliyorum. Ben gözlüğümü telefonumu falan hep kolonyalı peçeteyle siliyorum.yoksa monitörde iz kalır
Kolonya zaten uçucu bir şey çok uzun süre kalacağını sanmıyorum ama dikkat ederim teşekkürler önerin için.Yo iz kalmıyor ben nemden etkilenmesin diye hemen kuru peçeteyle tekrar siliyorum. Ben gözlüğümü telefonumu falan hep kolonyalı peçeteyle siliyorum.
hemen ıslak ıslak silince peçeteyle kurulasan da iz kalıyor ve hiç bir zararı olmazYo iz kalmıyor ben nemden etkilenmesin diye hemen kuru peçeteyle tekrar siliyorum. Ben gözlüğümü telefonumu falan hep kolonyalı peçeteyle siliyorum.
Ona göre alacağım da tavsiye ediyor musunEvet yeni aldım monitör için.