Monitörü laptopa bağlayamıyorum

swysq

80+
Reaksiyon skoru
0
HP victus 16 bilgisayara Gamepower Bull T10 monitörünü bağlamaya calısıyorum amazondan typec to displayport adaptörü aldım. Laptopa typec kısmından adaptörü adaptörü de dp dp kablosuyla monitöre bağlamaya çalışıyorum . Fakat bağlamaya çalıştığımda monitör no signal diyor. Nasıl çözebilirim ne yapmam gerek monitörde DP çıkışı da seçili. Kablo mu yanlış ben mi yanlış bişey yapıyorum anlamadım.

Aldığım kablo : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQM2LYNL?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Evde hdmi kablosu varsa onunla dener misin bi hocam

HP victus 16 bilgisayara Gamepower Bull T10 monitörünü bağlamaya calısıyorum amazondan typec to displayport adaptörü aldım. Laptopa typec kısmından adaptörü adaptörü de dp dp kablosuyla monitöre bağlamaya çalışıyorum . Fakat bağlamaya çalıştığımda monitör no signal diyor. Nasıl çözebilirim ne yapmam gerek monitörde DP çıkışı da seçili. Kablo mu yanlış ben mi yanlış bişey yapıyorum anlamadım.

Aldığım kablo : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQM2LYNL?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
laptopta thunderbolt ozelligi mevcut mu hocam?

Ne yazık ki elimde hdmi kablosu yok.
Benim de kasam yokken laptopu monitöre bağlıyordum hdmi to hdmi olarak bağlıyordum. hiçbir sıkıntı olmamıştı. Belki adaptörden kaynaklı bir sorun olabilir ondan dolayı başka kablo deneyin dedim.

laptopta thunderbolt ozelligi mevcut mu hocam?
O ne demek ? Laptop Hp victus 16 s0036nt rtx 4060 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim de kasam yokken laptopu monitöre bağlıyordum hdmi to hdmi olarak bağlıyordum. hiçbir sıkıntı olmamıştı. Belki adaptörden kaynaklı bir sorun olabilir ondan dolayı başka kablo deneyin dedim.
hdmi ile 180hz 1080p görüntü alabilir miyim hangi kabloyla alabilirim link vs varsa popüler bi kablo atabilir misiniz?

hdmi ile 180hz 1080p görüntü alabilir miyim hangi kabloyla alabilirim link vs varsa popüler bi kablo atabilir misiniz?
type c uzerinden goruntu alabilmeniz icin gerekli thunderbolt ve baktigimda yanlis gormediysem bu laptopta o ozellik maalesef yok

Laptop hdmi girişi 2.1 mi onu öğrenmemiz gerek.

type c uzerinden goruntu alabilmeniz icin gerekli thunderbolt ve baktigimda yanlis gormediysem bu laptopta o ozellik maalesef yok
Nereden baktınız atabilir misiniz

Laptop hdmi girişi 2.1 mi onu öğrenmemiz gerek.
Nasıl öğrenebilirim

HDMI 2.1 imiş sitesinden baktım model numaram ile.

Bu kablo 180hz 1080p görüntü almamı sağlar mı

Bana laptopun linkini veya tam modelini söyler misiniz?
HP Victus 16 S0036NT R7 7840hs rtx 4060

epey uzerinden baktim model yazip yanina epey yazarsaniz ulasabilirsiniz
Displayport falan yazıyor ama ? ne demek ki bu

Ekler

• 1755008074873.webp
    1755008074873.webp
    8 KB · Hit: 12
Bu kablo 180hz 1080p görüntü almamı sağlar mı

HP Victus 16 S0036NT R7 7840hs rtx 4060
1080p'de 240hz'e kadar destekliyor.