Neler Yeni

Monitörü neye göre seçmeliyim?

testereCJ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Alp
Topladığım sisteme monitör alıcam. Her monitör uyarmı yada monitörü neye göre seçmeliyim?

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Hangi oyunları oynuyorsun ?

Emre Baş

80+ Gold
Sistemine göre ve oynadığın oyunlara göre

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Topladığım sisteme monitör alıcam. Her monitör uyarmı yada monitörü neye göre seçmeliyim?
Yaptığın işleme göre mesela ofis için alacak isen 144 Hz alman mantıksız o zaman gotundu kalitesine gideceksin yapacağın işleme göre yardımcı olabilirim 😀😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan
Eğer oyun içinse Hz ve gecikme süresi daha önemli. Ama ofis kullanımı veya Photoshop tarzı şeyler için ise Panel renk doğruluğu ve görüntü kalietisi daha önemli olacaktır. Eğer iş içinse Ips oyun içinse de Va panel tercih edin.

testereCJ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptığın işleme göre mesela ofis için alacak isen 144 Hz alman mantıksız o zaman gotundu kalitesine gideceksin yapacağın işleme göre yardımcı olabilirim 😀😊
Oyun kasası topladım. Pubg, GTA V vs. oynamayı düşünüyorum. Buna göre özellikleri ne olmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan
Oyun kasası topladım. PUBG, GTA V vs. oynamayı düşünüyorum. Buna göre özellikleri ne olmalı?
144Hz ve üstü yenileme hızı/27'' ve üstüyse 2k altındaysa 1080p /1ms gecikme/ Panel modeli: Tavsiyem Ips veya Va olacaktır. Va'nın tepki ve kontrast oranı daha iyi Ips'in ise renkleri daha canlı. Üründe kronik sorun olmasına dikkat edin. Ölü piksel sorunu olup olmadığını yorumlardan kontrol edin. Ayak özelliklerine bakın istediğiniz konumlandırma için.

testereCJ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
144Hz ve üstü yenileme hızı/27'' ve üstüyse 2k altındaysa 1080p /1ms gecikme/ Panel modeli: Tavsiyem Ips veya Va olacaktır. Va'nın tepki ve kontrast oranı daha iyi Ips'in ise renkleri daha canlı. Üründe kronik sorun olmasına dikkat edin. Ölü piksel sorunu olup olmadığını yorumlardan kontrol edin. Ayak özelliklerine bakın istediğiniz konumlandırma için.
Eyvallah yardımın için teşekkür ederim. 🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Bütçene göre değişir önerim panel olarak VA ya da IPS yenileme hızı olarak 75-144 alman. MS olarak ise 1-5 arası.

Top Bottom