Yaptığın işleme göre mesela ofis için alacak isen 144 Hz alman mantıksız o zaman gotundu kalitesine gideceksin yapacağın işleme göre yardımcı olabilirimTopladığım sisteme monitör alıcam. Her monitör uyarmı yada monitörü neye göre seçmeliyim?
Eğer oyun içinse Hz ve gecikme süresi daha önemli. Ama ofis kullanımı veya Photoshop tarzı şeyler için ise Panel renk doğruluğu ve görüntü kalietisi daha önemli olacaktır. Eğer iş içinse Ips oyun içinse de Va panel tercih edin.Topladığım sisteme monitör alıcam. Her monitör uyarmı yada monitörü neye göre seçmeliyim?
Oyun kasası topladım. Pubg, GTA V vs. oynamayı düşünüyorum. Buna göre özellikleri ne olmalı?Yaptığın işleme göre mesela ofis için alacak isen 144 Hz alman mantıksız o zaman gotundu kalitesine gideceksin yapacağın işleme göre yardımcı olabilirim
144Hz ve üstü yenileme hızı/27'' ve üstüyse 2k altındaysa 1080p /1ms gecikme/ Panel modeli: Tavsiyem Ips veya Va olacaktır. Va'nın tepki ve kontrast oranı daha iyi Ips'in ise renkleri daha canlı. Üründe kronik sorun olmasına dikkat edin. Ölü piksel sorunu olup olmadığını yorumlardan kontrol edin. Ayak özelliklerine bakın istediğiniz konumlandırma için.Oyun kasası topladım. PUBG, GTA V vs. oynamayı düşünüyorum. Buna göre özellikleri ne olmalı?
Eyvallah yardımın için teşekkür ederim.144Hz ve üstü yenileme hızı/27'' ve üstüyse 2k altındaysa 1080p /1ms gecikme/ Panel modeli: Tavsiyem Ips veya Va olacaktır. Va'nın tepki ve kontrast oranı daha iyi Ips'in ise renkleri daha canlı. Üründe kronik sorun olmasına dikkat edin. Ölü piksel sorunu olup olmadığını yorumlardan kontrol edin. Ayak özelliklerine bakın istediğiniz konumlandırma için.
Rica ederim iyi forumlar.Eyvallah yardımın için teşekkür ederim.