Frank
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
arkadaşlar sizde de aynı sorun var mı bu sorunun çözümü nedir monitör alıcam alamıyorum 
Bendede aynı bu satıcı toptancı herhalde bu yüzden böyle zaten en az 6 adet alabilirsiniz diyor.arkadaşlar sizde de aynı sorun var mı bu sorunun çözümü nedir monitör alıcam alamıyorum![]()
Hahahaha inan ki o yazıyı en fazla 6 adet alabilirsiniz olarak okudumBendede aynı bu satıcı toptancı herhalde bu yüzden böyle zaten en az 6 adet alabilirsiniz diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AL geç
![]()
Acer SB241Y UM.QS1EE.001 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer SB241Y UM.QS1EE.001 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
144 Hz olsaydı alabilirdim.Bendede aynı bu satıcı toptancı herhalde bu yüzden böyle zaten en az 6 adet alabilirsiniz diyor.
AL geç
![]()
Acer SB241Y UM.QS1EE.001 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer SB241Y UM.QS1EE.001 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Boş ver sorun olmaz aynı özellikler kaliteli marka ve daha ucuz attığım linkten alabilirsin.Hahahaha inan ki o yazıyı en fazla 6 adet alabilirsiniz olarak okudum![]()
arkadaşlar sizde de aynı sorun var mı bu sorunun çözümü nedir monitör alıcam alamıyorum![]()
Dur onu görmedim bi sn.Hahahaha inan ki o yazıyı en fazla 6 adet alabilirsiniz olarak okudum
144 Hz olsaydı alabilirdim.
Çok sorun olmaz
Teşekkürler hocam değerlendiricemÇok sorun olmaz
Bu üründe çok güzel.![]()
CBox 2360F 23.6" 1ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz CBox 2360F 23.6" 1ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! CBox 2360F 23.6" 1ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Daha tanınmış bir marka istersen
![]()
LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.260,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com