indirim kovalayabilirsinarkadaşlar babam taksitle monitör almayı kabul etti sizce şuan monitörü alayımmı yoksa 1 2 gün bekleyeyimmi ?
İndirim kovala illaki güzel bir monitör iyi bir indirime girecektir kaparsın onuarkadaşlar babam taksitle monitör almayı kabul etti sizce şuan monitörü alayımmı yoksa 1 2 gün bekleyeyimmi ?
Bekle.arkadaşlar babam taksitle monitör almayı kabul etti sizce şuan monitörü alayımmı yoksa 1 2 gün bekleyeyimmi ?
Fiyatlar mı düşer ? Dolar 5 tl olsun fiyatları yine düşmez. Arşa çıkmış fiyatları düşürmez kimse. Ancak indirimde alırsa kendini şanslı saysın.Bence bekle. Hem indirim kovala zaten Abdullah abi paylaşıyor güzel monitörler. Ek olarak dolar bu civalarda sabit kalırsa fiyatlar düşer.
Amazon de veya us dan alin. dogrudan guncel doviz kuru uzerinden alirsiniz. gumruk vergisinin de bir kismi ya da tamamini iade yaparlar alisveristen birkac hafta sonra. Turkiye'deki yamyamlara para kaptirmamis olursunuz.Fiyatlar mı düşer ? Dolar 5 TL olsun fiyatları yine düşmez. Arşa çıkmış fiyatları düşürmez kimse. Ancak indirimde alırsa kendini şanslı saysın.
hocam alıcagım monitör bu sizce alayımmı?Amazon de veya us dan alin. dogrudan guncel doviz kuru uzerinden alirsiniz. gumruk vergisinin de bir kismi ya da tamamini iade yaparlar alisveristen birkac hafta sonra. Turkiye'deki yamyamlara para kaptirmamis olursunuz.
hocam alıcagım monitör bu sizce alayımmı?
malesef bütçemi aşıyor attıgım monitör sizce nasıl?AOC 27G2AE 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC 27G2AE 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
aynı fiyat almazsanız üzülürsünüzmalesef bütçemi aşıyor attıgım monitör sizce nasıl?
Amazon'daki fiyat bence iyi fakat monitorden anladigim soylenemez. Ben olsam Amazon'dan alirim zira satici Amazon. Bir sikinti ciktiginda yardimci olurlar, diger firmalar gibi topu size atmazlar (yillardir alisveris yaparim 1 kere magdur olmadim en azindan). Satici ve gonderici Amazon ise diger sitelere kiyasla 200-300 daha pahali olsa bile Amazon'u tercih ediyorum.hocam alıcagım monitör bu sizce alayımmı?