Icine su girmis olabilirBeyler acil yardım monitörü temizledim bez ile monitör için temizlik sıvısıyla ama artık görüntü gelmiyor ne yapmam lazım
Monitörüm HP22F
bez fazla ıslakmıydıBeyler acil yardım monitörü temizledim bez ile monitör için temizlik sıvısıyla ama artık görüntü gelmiyor ne yapmam lazım
Monitörüm HP22F
Sac kurutma makinesi ile etrafini gezinin icindeki sivi kurursa ins calisirfazladan koydum sanırım
tamam bi babama söyleyimSac kurutma makinesi ile etrafini gezinin icindeki sivi kurursa ins calisir
bi vga var oda yok işteMonitörünüzün başka girişinden görüntü almaya çalışın.
O zaman VGA girişi kontrol et ıslaklık varsa kurutma makinesi ile içindeki demirleri kırmadan küflet sonra kabloyu kontrol et.tamam bi babama söyleyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi vga var oda yok işte
hdmi ile görüntü alıyorumama yine bi deneyimO zaman VGA girişi kontrol et ıslaklık varsa kurutma makinesi ile içindeki demirleri kırmadan küflet sonra kabloyu kontrol et.
O zaman VGA girişi kontrol et ıslaklık varsa kurutma makinesi ile içindeki demirleri kırmadan küflet sonra kabloyu kontrol et.
Beyler çok saçma bir şey yaptım ama düzeldi monitör şuan Delta Blue dan yazıyorumSac kurutma makinesi ile etrafini gezinin icindeki sivi kurursa ins calisir
O arasındaki güç şeyi olur ya batarya gibi dikdörtgen siyah şeyin bağlantısındaki kabloyu çıkartıp o siyah şeye tekrar kabloyu soktum düzeldihdmi ile görüntü alıyorumama yine bi deneyim
Beyler çok saçma bir şey yaptım ama düzeldi monitör şuan Delta Blue dan yazıyorum
Hadi hayırlı uğurlu olsun bir daha güç kaynağına bağlı iken montitörünü ıslak bezle silme.hdmi ile görüntü alıyorumama yine bi deneyim
Beyler çok saçma bir şey yaptım ama düzeldi monitör şuan Delta Blue dan yazıyorum
O arasındaki güç şeyi olur ya batarya gibi dikdörtgen siyah şeyin bağlantısındaki kabloyu çıkartıp o siyah şeye tekrar kabloyu soktum düzeldi
yok normaldede öyle yapıyorum hatta bi ara yine aynı olay oldu,aynı şeyi yaptım düzelmişti belki düzelir dedim aynı şeyi yaptım düzeldiHadi hayırlı uğurlu olsun bir daha güç kaynağına bağlı iken montitörünü ıslak bezle silme.