Monitörü temizledim görüntü gelmiyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,035
Beyler acil yardım monitörü temizledim bez ile monitör için temizlik sıvısıyla ama artık görüntü gelmiyor ne yapmam lazım

Monitörüm HP22F

Beyler acil yardım monitörü temizledim bez ile monitör için temizlik sıvısıyla ama artık görüntü gelmiyor ne yapmam lazım

Monitörüm HP22F
Icine su girmis olabilir

Monitörüm HP22F
bez fazla ıslakmıydı

Monitörünüzün başka girişinden görüntü almaya çalışın.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
tamam bi babama söyleyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi vga var oda yok işte
O zaman VGA girişi kontrol et ıslaklık varsa kurutma makinesi ile içindeki demirleri kırmadan küflet sonra kabloyu kontrol et.

O zaman VGA girişi kontrol et ıslaklık varsa kurutma makinesi ile içindeki demirleri kırmadan küflet sonra kabloyu kontrol et.
hdmi ile görüntü alıyorumama yine bi deneyim

Sac kurutma makinesi ile etrafini gezinin icindeki sivi kurursa ins calisir
Beyler çok saçma bir şey yaptım ama düzeldi monitör şuan Delta Blue dan yazıyorum

Beyler çok saçma bir şey yaptım ama düzeldi monitör şuan Delta Blue dan yazıyorum
O arasındaki güç şeyi olur ya batarya gibi dikdörtgen siyah şeyin bağlantısındaki kabloyu çıkartıp o siyah şeye tekrar kabloyu soktum düzeldi

O arasındaki güç şeyi olur ya batarya gibi dikdörtgen siyah şeyin bağlantısındaki kabloyu çıkartıp o siyah şeye tekrar kabloyu soktum düzeldi
Hadi hayırlı uğurlu olsun bir daha güç kaynağına bağlı iken montitörünü ıslak bezle silme.

Hadi hayırlı uğurlu olsun bir daha güç kaynağına bağlı iken montitörünü ıslak bezle silme.
yok normaldede öyle yapıyorum hatta bi ara yine aynı olay oldu,aynı şeyi yaptım düzelmişti belki düzelir dedim aynı şeyi yaptım düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,467
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri