hafif nemli bir bez veya kendi ozel solısyonları bulunuyor onları arastırabılırsınız ben kendim ekran temizleme mendili kullanıyorumMonitorum tozlandi ve kirlendi. Ekrani ne ile temizlemeliyim
kendin yapıyorsun anladıkta millete ne diye garip garip oneriler veriyorsunuzCamsil kolonya fark etmez kapalı şekilde beze sık sil geç
Camsil + mikrofiberbezMonitorum tozlandi ve kirlendi. Ekrani ne ile temizlemeliyim
alt tarafı monitör siliyorsun abarma bir çok kişi camsil kullanır yıllardır böyle temizlerimhafif nemli bir bez veya kendi ozel solısyonları bulunuyor onları arastırabılırsınız ben kendim ekran temizleme mendili kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendin yapıyorsun anladıkta millete ne diye garip garip oneriler veriyorsunuz
cahillik yapan sizlersiniz reis hadi camsili anladım kolonya ne NAFHAIUFHGESIUKGHAIUEGalt tarafı monitör siliyorsun abarma bir çok kişi camsil kullanır cahillik yapmanın anlamı yok yıllardır böyle temizlerim
Leke varsa en iyi çıkaran kolonya kolanyayı dök sil demiyoruz beze az bir şey sıkıyorsun zaten temizliyorcahillik yapan sizlersiniz reis hadi camsili anladım kolonya ne NAFHAIUFHGESIUKGHAIUEG