zatenkirilmisim
80+
laptopun display girişi var mıOnerebileğiniz dpı kablosu varmı ?
laptopun display girişi var mıOnerebileğiniz dpı kablosu varmı ?
dostum senin laptopunda display girişi olup olmadığını ben bilemem ki eğer display girişi varsa laptopta oraya takıp 144 hz alabilirsin. çünkü senin monitörünün hdmi girişi 120 hz display girişi 144 hz destekliyor. sen hdmi kullanıyorsun diye 120 alıyorsun display kullansan 144 alırsın. kasa alacağın zaman sorun olmaz zaten ekran kartında olur display girişi o zaman kullanırsın 144 rahat rahat.hocam siz biliyorsanız onerin zaten bu hafta kasa alacağım laptopa oylesine takıyordum
bende daha büyük saçmalık var. HDMI 144 hz veriyor. Display porta geçtim 120 Hz üstünü vermiyor :dYanlış bilgilendirme. Ben de laptop ile kullanıyorum 165hz veriyor, onunla alakası yok. Display Port takarsan alırsın.
tesekkürler hocam peki onerdiğiniz bi dp kablosu varmı ?dostum senin laptopunda display girişi olup olmadığını ben bilemem ki eğer display girişi varsa laptopta oraya takıp 144 hz alabilirsin. çünkü senin monitörünün hdmi girişi 120 hz display girişi 144 hz destekliyor. sen hdmi kullanıyorsun diye 120 alıyorsun display kullansan 144 alırsın. kasa alacağın zaman sorun olmaz zaten ekran kartında olur display girişi o zaman kullanırsın 144 rahat rahat.
çözünürlük nedir?bende daha büyük saçmalık var. HDMI 144 hz veriyor. Display porta geçtim 120 Hz üstünü vermiyor :d
maalesef yok ya hiç display kullanmadım ben kullanan bilen biri önersintesekkürler hocam peki onerdiğiniz bi dp kablosu varmı ?
2kçözünürlük nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef yok ya hiç display kullanmadım ben kullanan bilen biri önersin
o yüzden 120 hzdir. 1080 yap bakalım kaç hz verecek.
Hangi ekran kartını kullanıyorsun yada hangi laptopudizüstü ne takıp kullanıyorum yakında kasa alacağım monitorü dizüstünde kullanıyorum diye max 120 hz veriyor olabilir mi ?
monitor; https://www.gaming.gen.tr/urun/4719...ort-hdmi-freesync-full-hd-ips-gaming-monitor/
Laptoptan oluyor o, 120hz verir, eğer bir masaüstüne bağlarsanız 144hz alırsınız, ben 240hz taktım laptopa benimde 120hz veriyordu
biz onu düzelteli 2 ay oluyor nerdeyseLaptopdan değil HDMİ çıkışından kaynaklı. Ben Laptopdan 240 Hz alıyorum.