Monitörüm 75 ama ben 60 alıyorum.

Reaksiyon skoru
34
Beyler bende bu marka monitör mevcut ama oyunlarda filan hz seçeneğinde 60 yazıyor windows ayarlarında filanda 60 diyor hdmi ile kullanıyorum bide freesync özellikli ama amd radeon ayalarında desteklemiyor diyor.
AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms

• Beğen
Reaksiyonlar: Xekz
Bende de aynısı olmuştu 144 Hz monitörde 60 üstü gözükmüyordu displayport kablosuyla sorun düzeldi

Bende de aynısı olmuştu 144 Hz monitörde 60 üstü gözükmüyordu displayport kablosuyla sorun düzeldi
ama hdmi 120 destekliyor yani benim 75 almam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ tıklayıp görüntü ayarlarını açın gelişmiş ayarlara girin oradan görüntü bağdaştırıcılarına girin oradan hzyi ayarlıyorsunuz.
orda en yüksek 60 diyor

Beyler bende bu marka monitör mevcut ama oyunlarda filan hz seçeneğinde 60 yazıyor windows ayarlarında filanda 60 diyor hdmi ile kullanıyorum bide freesync özellikli ama amd radeon ayalarında desteklemiyor diyor.
Aida 64 Extreme programıyla bakarsan hangi çözünürlükte 75 Hz olduğunu görürsün. Ürün açıklamasında öyle yazıyorlar ama öyle değil.

Aynı monitörü kullanmaktayım. FreeSync'i sadece DisplayPort kablosu üzerinden alabilirsiniz. Eğer elinizde DisplayPort kablosu varsa onu kullanın. Windows içindeki monitör ayarlarında "Tüm modları listele" dediğinizde hangi çözünürlükte hangi tazeleme hızını alabilirsiniz yazıyor oraya bakmanızı öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Xekz
Aynı monitörü kullanmaktayım. FreeSync'i sadece DisplayPort kablosu üzerinden alabilirsiniz. Eğer elinizde DisplayPort kablosu varsa onu kullanın. Windows içindeki monitör ayarlarında "Tüm modları listele" dediğinizde hangi çözünürlükte hangi tazeleme hızını alabilirsiniz yazıyor oraya bakmanızı öneririm.
buna bir bakim

Aynı monitörü kullanıyorum.HDMI kablosuyla FreeSync teknolojisi çalışmıyor.Display Port kablosu ile aktif oluyor.75 Hz kullanmak istiyorsanız DP takmanız gerekiyor.

bulamadım o ayarı

reis nvdia ekran kartları icin onu nvdia denetim masasından ayarlıyabiliyosun ama amd ise bi bilgim yok ufak bi araştırmayla çözülmicak bir şey değil

HDMI sürümünden kaynaklı olabilir

üstteki arkdaşın yazdıgı yerın fotografı .
ve ekran kartın nvidıa ise burdanda yapabılırsın

Ekler

• 333333333PNG.PNG
    333333333PNG.PNG
    243 KB · Hit: 2
  • Ekran Alıntı3333333333sı.PNG
    Ekran Alıntı3333333333sı.PNG
    141.5 KB · Hit: 2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular