Monitörüm de HDR açınca tüm doğal renkleri karartıyor

MagosaA

80+
Reaksiyon skoru
1
Daha önce farklı bir sosyal forumda bu soruyu sormuştum fakat kimse cevap vermedi, şansımı bir de burada denemek istiyorum.

MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi

Ryzen 7 3700X

Cooler Master 240 mm sıvı soğutucu

16 GB DDR4 16 GB 2 X 8 GB DDR4 3200 MHz G.Skill

ASUS ROG-STRIX-RX5700 XT 8GB

Seasonic 750W PSU

Samsung 970 Evo Plus 500GB M.2 SSD

Seagate Barracuda HDD 1TB

Samsung LC27HG70QQMXUf monitör

Windows 10 Pro 64 1909 sürümünü kullanıyorum, DirectX 12 yüklü, Win10-Radeon-software-adreNALIN-2020-Edition kullanmaktayım.

Sorunum şu ki Battlefiled 1 ve 5 oynarken HDR açık olduğunda oyundaki parlaklık sönüyor her şey kararıyor HDR kapattığım ise normala dönüyor.

Assassin's Creed Odyssey'de FreeSync 2 açtığım da HDR'de devreye giriyor ve yine parlaklık sönüyor her şey kararıyor oyunları HDR ve FreeSync 2 kapalı oynuyorum.

Burada bahsi geçen HDR oyunların ayarlar kısmında kendilerinin sunduğu HDR, Windows'un içinde olan HDR kapalı konumda duruyor.

Ben FreeSync 2 ve HDR açtığımda neden bu problemleri yaşıyorum? Bana açıklarsanız çok minnettar kalırım.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bilemiyorum. Tabi basit bir çözüm var:
HDR açma.

Bilemiyorum. Tabi basit bir çözüm var:
HDR açma.
:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce farklı bir sosyal forumda bu soruyu sormuştum fakat kimse cevap vermedi, şansımı bir de burada denemek istiyorum.

MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi

Ryzen 7 3700X

Cooler Master 240 mm sıvı soğutucu

16 GB DDR4 16 GB 2 X 8 GB DDR4 3200 MHz G.Skill

Asus ROG-STRIX-RX5700 XT 8GB

Seasonic 750W PSU

Samsung 970 Evo Plus 500GB M.2 SSD

Seagate Barracuda HDD 1TB

Samsung LC27HG70QQMXUf monitör

Windows 10 Pro 64 1909 sürümünü kullanıyorum, DirectX 12 yüklü, Win10-Radeon-software-adreNALIN-2020-Edition kullanmaktayım.

Sorunum şu ki Battlefiled 1 ve 5 oynarken HDR açık olduğunda oyundaki parlaklık sönüyor her şey kararıyor HDR kapattığım ise normala dönüyor.

Assassin's Creed Odyssey'de FreeSync 2 açtığım da HDR'de devreye giriyor ve yine parlaklık sönüyor her şey kararıyor oyunları HDR ve FreeSync 2 kapalı oynuyorum.

Burada bahsi geçen HDR oyunların ayarlar kısmında kendilerinin sunduğu HDR, Windows'un içinde olan HDR kapalı konumda duruyor.

Ben FreeSync 2 ve HDR açtığımda neden bu problemleri yaşıyorum? Bana açıklarsanız çok minnettar kalırım.

Şimdiden çok teşekkür ederim.
HDR renklerin derinliğini arttırıyor monitörün parlaklığı az kalıyor olabilir

Bu konu zaten yeterince canımı yakıyor, lütfen durumu bilen ve çözüm önerisi sunabilecek olan arkadaşlar var ise yazsınlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,132
Üyeler
183,953
Son üye
kyrian
Geri