Komik misin? Raporlandın.nap*m
Nasıl tahmin edeyim? Kahin miyim? Burada kimse tahmin edemez.Boş mesaj yazma tahmin istedik bomboş mesaj yazıyorsun
Ben mi atarlanıyorum? napim yazan sensin.Her monitörün bir ömrü var 7si doldu kaç kaldı diye soruyoruz bomboş atarlanıyorsun
Of dostum anlamıyorsun boşver.Mesaj yazmasaydın konuya olmazdı bu konuşmalar
Sen mönitörü camın kenarına koy ben hemen bir keskin nişancı yolluyorumSamsung monitörüm var ve maşallah 7 senedir ölmüyor ne zaman ölür tahmininiz varmı? Samsung LS22F350FHMXUF modeli bu
Yada keskin nişancı göndermek yerine ben sana bir kâhin göndereyim o sana ne zaman öleceğini söylerSamsung monitörüm var ve maşallah 7 senedir ölmüyor ne zaman ölür tahmininiz varmı? Samsung LS22F350FHMXUF modeli bu
Bak öldü şuanSen mönitörü camın kenarına koy ben hemen bir keskin nişancı yolluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada keskin nişancı göndermek yerine ben sana bir kâhin göndereyim o sana ne zaman öleceğini söyler
bende 18 yıllık monitör vardı hala tık demiyor kare monitör kamera monitörü olarak babam kullanıyorSamsung monitörüm var ve maşallah 7 senedir ölmüyor ne zaman ölür tahmininiz varmı? Samsung LS22F350FHMXUF modeli bu