Monitörüm yanmış olabilir mi?

Reaksiyon skoru
4,040
Bugün neredeyse tüm gün açık kaldı PC. Ve durduğu yer gerçekten çok sıcak. Monitör de eski bir monitör, hani şu Casper'in 5ms 1440x900 efsane monitörü var ya :D o işte. Bugün bi gariplikler sezdim, LOL oynarken olur olmadık yerlerde sebepsiz Alt taba düşüyor gibi ekran kararıyordu sonra ben alt taba basıp oyuna geri dönüyordum. Bu 2-3 kez tekrarlandı birkaç saat arayla. Yarım saat önce de yine LOL oynarken birden ekran simsiyah oldu ve öncekiler gibi ışığı da yanmıyordu. Alt taba da yanıt vermiyordu. Ama PC'de bir sıkıntı yoktu, ben arkada hâlâ karakterlerin yetenek seslerini duyuyordum. Monitörün tepesindeki havalandırma ızgaralarını ellediğimde ise neredeyse elimi tutamıyordum, kokladığımdaysa sanki metal veya yanık kokusu gibi bir şey kokuyor. Sizce monitör paneli vs. yanmış mıdır? Bugün burada rekor sıcaklık vardı bir de. Yandıysa yenu monitör almaya bahane olur xd

Ekran kararması, ızgaraların çok sıcak olması üstüne birde yanık kokusu gelmesi... Hocam size bahane çıktı yeni bir monitör alabilirsiniz :D

Geri