Monitörü sil
Konu başlığını nerde açtım ki ne gibi sorunu var Monitör konusunda açtımkonu başlığını düzenle
monitörü sil
Ekranın içinde değil ise yani çerçevede ise çok takmana gerek yok bence ama istersen garantiye verebilirsinMonitörü temizledim ama sorun hala devam ediyor toz değil
Evet olabilirMonitörü temizledim ama sorun hala devam ediyor toz değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu başlığını nerde açtım ki ne gibi sorunu var Monitör konusunda açtım
Birde monitörü sildim sorun hala devam ediyor büyük ihtimalle panelde olan bir sıkıntı gibi
Sildim hocam iyice temizledim ama hala devam ediyormonitörü hafif ıslak bir bezle silermisin
Çerçevede değil panel içinde ama şöyle panelin ekran görüntüsü olduğu kısımda değil panel içinde ama panelin o ekran yansımayan siyah kısmında acaba ilerde buyur mu bu noktalar ?Ekranın içinde değil ise yani çerçevede ise çok takmana gerek yok bence ama istersen garantiye verebilirsin
garantiye ver sıkıntı yaşamazsınSildim hocam iyice temizledim ama hala devam ediyor
Iade etmeyi düşünüyorum alırlarsa
Çerçevede değil panel içinde ama şöyle panelin ekran görüntüsü olduğu kısımda değil panel içinde ama panelin o ekran yansımayan siyah kısmında acaba ilerde buyur mu bu noktalar ?
1 hafta oldu şuan vatan bilgisyara gidicem konusucam koşulsuz iade etmeyi düşünüyorumgarantiye ver sıkıntı yaşamazsın
Hocam garanti yollasam rahat 15 20 gün beklerim onun yerine iade edip başka bir ürün yada aynı üründen alicamgarantiye ver sıkıntı yaşamazsın
iade etmene gerek yok müşteri hizmetleri arayıp garantiye yolla zaten 0 ürün gönderirler