Monitörümde çizgiler yanıp sönüyor

Reaksiyon skoru
2
Herkese merhaba, gününüz güzel geçsin.

PC den anladığımı düşünüyorum ancak dün akşamdan beri içimi gıcıklayan lakin sebebini bir türlü bulamadığım bir durum mevcut monitörümde. Nette o kadar araştırma yapmam rağmen bu sorunun çözümünü bir türlü bulamadım. Eklediğim Video da saliselik çizgiler yanıp sönüyor bu durum PC yi ilk aktıktan bir yarım sonra kadar başlıyor ilk açıldığında sorun yok ekran kartımdan dolayı mı ? Monitörden dolayı mı ? yoksa yazılımsal bir problem mi bilemiyorum ve sizlerden bu soruna bir tanı koymanızı rica ediyorum.

PC Özellikleri Ekteki resimlerde mevcuttur. Monitör olarak 2 Monitör kullanıyorum 1.cil Monitörümde bu sorunu yaşıyorum markası ve modeli (ASUS TUF VG27AQML1A).

Denediğim çözümler. Ekran kartı ve İşlemci grafik driverlarını DDU ile tamamen kaldırıp tekrar yükledim.
-Farklı bir Display kablosu ile denedim. 1. ve 2. monitörlerin bağlantılarını değiştirdiğimde MSI Monitörüm sorunsuzken ASUS monitörümde sorun hala devam etti.
-Ekran kartını temizledim tak çıkar yaptım.

Videoyu buraya ekleyemiyorum. Link ile paylaşıyorum

Ekler

• 1762762732198.webp
    1762762732198.webp
    31.6 KB · Hit: 14
  • 1762762763668.webp
    1762762763668.webp
    37.9 KB · Hit: 12
Anlattıklarına görün sorun monitörde. Ne yalan söyleyim başlığı görünce kesin Asus deyip öyle girdim konuya ve yanılmadım da. Bende OLED monitörünü almıştım Asus'un şuan iade işlemleri devam ediyor. 5 ay geçmeden ekranın yarısında OLED yanığı oluştu. Garantisi devam ediyorsa mutlaka ver geri, hatta alalı 6 ay olmadıysa tamamen iade et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,978
Üyeler
184,250
Son üye
betrayed
Geri