Monitörümde dalgalanma olmaya başladı!

Uconounex

80+
Reaksiyon skoru
15
Daha önce sadece bilgisayar açılırken bir dalgalanma oluyordu. Bunun hakkında bir konu oluşturmuştum ama bir sorun teşkil etmediği için üstüne düşmemiştim. Bugün birden bire monitör dalgalanmaya başladı. Ben başında değildim geri geldiğimde dalgalanmaya başlamıştı. Klasik sök tak falan yaptım ama sorun devam ediyordu ama hz düşürünce sorun ortadan kalktı. Şimdi de monitörden ve amd uygulamasından freesync ve adaptive sync compatible özelliklerini kapat aç yapınca 280 hz de dalgalanma sorunu kalktı. Garip yine de bu sorunu neden yaşadığımı söyleyecek biri var mı ? Bu arada pc de ki ve monitördeki dp kablo girişlerini değiştirdiğimde sorun devam ediyordu. Video yükleyemedim.

Amd Software uygulamasında ki ekran ayarlarını paylaşabilecek var mı? Bu arada sorun hala devam ediyor dün akşam belli bir süre sonra 280Hz de dalgalanma düzelmişti ama şimdi tekrar olmaya başladı 240Hz'e alınca sorun bidaha düzeldi.

Son düzenleme:
Güncelleme bir süre geçtikten sonra dalgalanma 280Hz'de gidiyor. Şuan normale döndü. Bunun neden kaynaklandığını bilen var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,431
Üyeler
187,676
Son üye
florhasann
Geri