Neler Yeni

Monitörümde g-sync açık mı değil mi?

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
1603088316596.png

Seçilen ekran g-sync uyumlu değil diyor ama yukarıda da etkinleştir var dp ile bağlı monitör açık mı oluyor şimdi?

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün Freesync olabilir? Monitör ve ekran kartı marka modelini yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.
Freesync monitörlerde gsync açılıyor diye biliyorum monitör asus vp249qgr ekran kartı gigabyte 2060super
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütün monitörler ile uyumlu değil bu özellik, o yüzden sende sıkıntı çıkarmış olabilir. Yapacak pek bir şey yoktur diye düşünüyorum.
Tamam teşekkürler hocam.

Bütün monitörler ile uyumlu değil bu özellik, o yüzden sende sıkıntı çıkarmış olabilir. Yapacak pek bir şey yoktur diye düşünüyorum.
1603089005143.png

teknopatın videosunda da böyle gözüküyor ama

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
Freesync monitörlerde gsync açılıyor diye biliyorum monitör asus vp249qgr ekran kartı gigabyte 2060super

Tamam teşekkürler hocam.
Evet monitör Freesync. Evet açabilirsin ama oradaki uyarının sebebi monitörün Gsync desteklememesinden kaynaklanıyor olmalı.

Görüntü ayarlarından Gsync açıp, monitörün üzerinden de Freesync'i aktif ettiğinde sorun kalmaması gerekiyor.

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet monitör Freesync. Evet açabilirsin ama oradaki uyarının sebebi monitörün Gsync desteklememesinden kaynaklanıyor olmalı.

Görüntü ayarlarından Gsync açıp, monitörün üzerinden de Freesync'i aktif ettiğinde sorun kalmaması gerekiyor.
ikisi de açık yukarıda attığım teknopatın anlattığı videoda da öyle desteklemiyor yazıyor bakabilirsiniz yukarıda

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36

Tamam teşekkürler hocam.

Alıntıyı görüntüle
teknopatın videosunda da böyle gözüküyor ama
Başka bir şey olabilir. Bilgim yok, maalesef.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Hangi kablo ile bağlı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular