OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,558
Hocam fotoğrafa baktığımda panelde çok fazla ışık sızması var. Bu ışık sızmaları genelde montajdan kaynaklı oluyor, panel fabrika da düzgün montajlanmadığında böyle ışıklar köşelerden kenarlardan sızıyor.@Tayfunns hocamın önerisi ile philips 2k monitör aldım. ghosting test için video bırakıyorum yok gibi duruyor bakarsanız sevinirim, ışık sızması da sağ altta görünüyor pek rahatsız etmedi https://streamable.com/5ko1uuAlıntıyı görüntüle
Videoya da baktım, pek ghosting göremedim ama testi de bir tık yanlış yapmışsın. Kamera sabit olarak değil ekranda hareket eden ufoları kamera ile takip etmen lazım. Bu şekilde arkasında bir iz bırakıyor mu, blurlu bir görüntü var mı net olarak görebiliriz.
Kesinlikle değişim için bir neden hocam. Açıkça panelini düzgünce oturtamamışlar.ışık sızmasını geçtim üstte boşluklar var hocam bu bir kusur mu? değişim için neden mi?
Komple ürün değişimi yaparlar mı bilemiyorum, yeni satın aldıysan belki yeni ürünle değiştirebilirler.
Yeni almadıysan garantiden eğer uğraşmak isterlerse panelin değişir, uğraşmak istemezlerse komple ürünü değiştirirler.