Neler Yeni

Yardım Monitörümde ghosting varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Rows official
Merhaba testufo/ghosting sitesinden ghosting testi yapıp telefondan fotoğraf çektim monitörü yeni aldım ghosting varmı ?

Ekler

• IMG_20240422_235622.jpg
    IMG_20240422_235622.jpg
    3.5 MB · Hit: 100

Gif Man

80+ Gold

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Merhaba testufo/ghosting sitesinden ghosting testi yapıp telefondan fotoğraf çektim monitörü yeni aldım ghosting varmı ?
Sıkıntı yok bunu oyunlarda gözle görmen imkansız bende de 2k 165hz var aynı seninki kadar nerdeyse. Bunu yok kabul edebilirsin. Bide monitörünün tepki hızı ayarı varsa herzaman en yükseği en iyisi olmuyor haberin olsun. Bende standart, fast ve fastest var mesela fastest yapınca ghosting artıyor ama fast yapınca ghosting yok o yüzden eğer en yükseğe alırsan yine bir UFO testi yap dene en az ghosting hangisinde varsa o ayarda kullan

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Rows official
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı yok bunu oyunlarda gözle görmen imkansız bende de 2k 165hz var aynı seninki kadar nerdeyse. Bunu yok kabul edebilirsin. Bide monitörünün tepki hızı ayarı varsa herzaman en yükseği en iyisi olmuyor haberin olsun. Bende standart, fast ve fastest var mesela fastest yapınca ghosting artıyor ama fast yapınca ghosting yok o yüzden eğer en yükseğe alırsan yine bir UFO testi yap dene en az ghosting hangisinde varsa o ayarda kullan
bendede normal fast fastest var bu fastest hali
Mesaj otomatik birleştirildi:

ta
Direk Video Yüklenmiyor.

Buraya Yükleyip Link İle Paylaşabilirsin .

mamdır bıerazdan oraya yukleyıp atacagım

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Rows official
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,780