Neler Yeni

Yardım Monitorumde sorun var yardımcı olabilecek var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Taşkın
Bütçe
21
Öncelikle selamün aleyküm ee arkadaşlar birkaç öncesine kadar monitörde hiç bir sıkıntı yoktu ama sonra ekran böyle sürekli hareket eden çizgiler çıkmaya başladı ve ufak ufak çizgileri ve monitörüm sağ alt köşesinde bulunan düğmeye sanırım power tuşu deniyor ona bastım düzeldi ondan sonra bilgisayarı kapattım açtım ve yine aynı oldu ve bende yine bastım tuşa bu sefer ekran kapandı açıldı ondan sonra ekran küçüldü yani siyah bar veya boşluk denen bir sorun ortaya çıktı kaç gündür bu sorunu çözmeye çalışıyorum fakat çözemedim youtubedeki bütün videoları izledim ama olmadı herhangi bir menü tuşu vs.de yok nolur yardım edin fotoğrafta eklicem ilk foto tuşun fotosu ikinci sorun ile ilgili foto nolur yardım edin
Bu arada monitörüm markası AOC marka e970swn model bı monitör. İyi günler
@Abdullah Hacıgül

Ekler

• IMG_20210214_121337.jpg
    IMG_20210214_121337.jpg
    1.6 MB · Hit: 38
  • IMG_20210214_120208.jpg
    IMG_20210214_120208.jpg
    1.9 MB · Hit: 45

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Ekrana sağ tıklayın.Ekran çözünürlüğü diyip en yükseğe alın.Sanırım kazayla ayarlarla oynamışsınız.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Öncelikle selamün aleyküm ee arkadaşlar birkaç öncesine kadar monitörde hiç bir sıkıntı yoktu ama sonra ekran böyle sürekli hareket eden çizgiler çıkmaya başladı ve ufak ufak çizgileri ve monitörüm sağ alt köşesinde bulunan düğmeye sanırım power tuşu deniyor ona bastım düzeldi ondan sonra bilgisayarı kapattım açtım ve yine aynı oldu ve bende yine bastım tuşa bu sefer ekran kapandı açıldı ondan sonra ekran küçüldü yani siyah bar veya boşluk denen bir sorun ortaya çıktı kaç gündür bu sorunu çözmeye çalışıyorum fakat çözemedim youtubedeki bütün videoları izledim ama olmadı herhangi bir menü tuşu vs.de yok nolur yardım edin fotoğrafta eklicem ilk foto tuşun fotosu ikinci sorun ile ilgili foto nolur yardım edin
Bu arada monitörüm markası AOC marka e970swn model bı monitör. İyi günler
@Abdullah Hacıgül
Ekran çözünürlüğü yükseltin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Taşkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran çözünürlüğü yükseltin
Daha fazla yükselmiyor ve 1366x768 çözünürlükte kullanıyordum ve böyle oldu sadece 800x600 çözünürlükte halloluyor sorun ama o çözünürlükte de bilgisayarı kullanamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekrana sağ tıklayın.Ekran çözünürlüğü diyip en yükseğe alın.Sanırım kazayla ayarlarla oynamışsınız.
Yok hayır sadece o tuşa bastım ve bu sorun ortaya çıktı

Top Bottom