Neler Yeni

Monitörümdeki piksel sorunu

Flusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yavuz Selim
Merhabalar herkese, dün ve bugün toplam iki sefer güç ayarları gereği hareketsiz kalınca ekran otomatik kapandıktan sonra uyandırdığımda AOC 27G2U 144hz IPS panel monitörümde en alt piksellerde şöyle sıkıntılar oldu ve kullandıkça kendi kendine düzeldi. Bunun nedeni nedir acaba?
6f87ee0e-c98e-41ad-a838-2013a287a7f3.jpg
a1c7cb68-0ed2-4e97-bca1-1e9d8191b15b.jpg

En İyi Cevap
1
Merhabalar herkese, dün ve bugün toplam iki sefer güç ayarları gereği hareketsiz kalınca ekran otomatik kapandıktan sonra uyandırdığımda AOC 27G2U 144hz IPS panel monitörümde en alt piksellerde şöyle sıkıntılar oldu ve kullandıkça kendi kendine düzeldi. Bunun nedeni nedir acaba?
Hocam görüntüde bazen böyle şeyler olabilir nedeni ekran kartı olabilir çok ısınmadan dolayı hafif piksellere etki etmiştir yada görüntü için kullandığınız kabloda o anlık bi ısıdan dolayı oynama oldu kötü bişe yok yani ara sıra olur, kısacası sebebi ısınmadan dolayı oluşan ufak oynamalar ve daha sonra tekrar ısınınca veya soğuyunca oynamalar düzelir ve görüntü kendine gelir, benim ekran kartımda önceden çok ısındığı için fanı yoktu önceden 90 dereceyi görürdü biraz sıkıntılı çok nadir görüntü bozuluyor pc yi yeniden başlatıyorum düzeliyor, Laptoplardada denk gelen bişey bu çok ısınıyor ekran gidiyor, ekran kartının pin leri falan oynuyor, sonra tekrar ısınınca düzeliyor, soğutmaya dikkat ederseniz bu sorunlar size uğramaz, ama başka bişeyden de olmuş olabilir sizin olay biraz farklı çünkü. Neyse sıkıntı yok düzeldiyse.

Flusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yavuz Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim, ama benim sorunumun sıcaklıkla pek alakası yok. Sistemim imzamda mevcut, 15 aylık sistem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,631
Üyeler
159,948
Son üye
vengeance10
Top Bottom