Neler Yeni

Monitörüme ne oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
Video izliyordum bir anda böyle oldu
Bilgisayarla alakalı değil normal sadece kendisi takılıykende böyle

Ekler

• IMG_4106.jpeg
    IMG_4106.jpeg
    3.7 MB · Hit: 82

hamzaersoy

80+ Bronze
bilgisayarınızı televizyona takıp deneyebilir misiniz? sorun ekran kartında olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarınızı televizyona takıp deneyebilir misiniz? sorun ekran kartında olabilir mi
Değil direkt güç kaynağını bağlıyorum yine aynı farklı güç kablosuyla denedim

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 43

hamzaersoy

80+ Bronze
Değil direkt güç kaynağını bağlıyorum yine aynı farklı güç kablosuyla denedim
anladım. yani sorun kesin monitördeyse sorun ikiye ayrılıyor galiba. içindeki birkaç parçanın birbirleriyle temassızlığı veya doğrudan bir parçanın işlevini yitirmesi olabilir. aşağıdan üstten bi vurun, bi sallayın takır takır ediyor mu ona bi bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
anladım. yani sorun kesin monitördeyse sorun ikiye ayrılıyor galiba. içindeki birkaç parçanın birbirleriyle temassızlığı veya doğrudan bir parçanın işlevini yitirmesi olabilir. aşağıdan üstten bi vurun, bi sallayın takır takır ediyor mu ona bi bakın.
Takır tıkır bir şey yok ama en üstte siyah bölgede azalıp artıyor artık garantiye vereceğim sanırım lanet olsun böyle işe alalı 1.5 hafta oldu daha

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Aoc markaların cogu böyle yeni serilerinden bu sorunları cözdüklerini söylüyorlar ama hala aynı galıba bizde internet cafemize almıstık 14 tane Aoc 144 hz ıps monitör 8 ay sonra ekranlar patladı kırmızı mavi pembe yeşil ince cizgiler meydana geldi 14 taneden 6 tanesi böyledi 2 sindede bu sorun varıdı Lg marka aldılar dükkanın yeni sahipleri..

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
Aoc markaların cogu böyle yeni serilerinden bu sorunları cözdüklerini söylüyorlar ama hala aynı galıba bizde internet cafemize almıstık 14 tane Aoc 144 hz ıps monitör 8 ay sonra ekranlar patladı kırmızı mavi pembe yeşil ince cizgiler meydana geldi 14 taneden 6 tanesi böyledi 2 sindede bu sorun varıdı Lg marka aldılar dükkanın yeni sahipleri..
Garantiye vereceğim sabah bir ton uğraş Allah belalarını versin bunların

hamzaersoy

80+ Bronze
Garantiye vereceğim sabah bir ton uğraş Allah belalarını versin bunların
geçmiş olsun böyleler işte bir ton iş çıkarıp milletin gününden 2-3 saat çalabiliyorlar. aman bi firma da kusursuz olsa da güzel bi hizmet alabilsek zaten şaşardım. bugüne kadar denk gelmedim hiç

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Daha yeni aldım aoc 24g4 teknolojik aletlerden yana pek şansım yok inşallah başıma gelmez sizin de sorununuz çözülür hocam umarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
Arkadaşlar yeni gelişme!!!
Monitörü kağıthanedeki tecpro yetkili servisine götürdüm resepsiyondaki arkadaş çok yardımsever ve iyi niyetli birisi bu monitörlerin kronik olarak böyle olduğunu ve değişim için elinden geleni yapacağını söyledi. bir nebze mutlu oldum.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
Arkadaşlar yeni gelişme!!!
Monitörü kağıthanedeki tecpro yetkili servisine götürdüm resepsiyondaki arkadaş çok yardımsever ve iyi niyetli birisi bu monitörlerin kronik olarak böyle olduğunu ve değişim için elinden geleni yapacağını söyledi. bir nebze mutlu oldum.
Reis iade etseydin keşke

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,215
Üyeler
161,253
Son üye
emna
Top Bottom