BLoodAnqeL
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Değil direkt güç kaynağını bağlıyorum yine aynı farklı güç kablosuyla denedimbilgisayarınızı televizyona takıp deneyebilir misiniz? sorun ekran kartında olabilir mi
anladım. yani sorun kesin monitördeyse sorun ikiye ayrılıyor galiba. içindeki birkaç parçanın birbirleriyle temassızlığı veya doğrudan bir parçanın işlevini yitirmesi olabilir. aşağıdan üstten bi vurun, bi sallayın takır takır ediyor mu ona bi bakın.Değil direkt güç kaynağını bağlıyorum yine aynı farklı güç kablosuyla denedim
Takır tıkır bir şey yok ama en üstte siyah bölgede azalıp artıyor artık garantiye vereceğim sanırım lanet olsun böyle işe alalı 1.5 hafta oldu dahaanladım. yani sorun kesin monitördeyse sorun ikiye ayrılıyor galiba. içindeki birkaç parçanın birbirleriyle temassızlığı veya doğrudan bir parçanın işlevini yitirmesi olabilir. aşağıdan üstten bi vurun, bi sallayın takır takır ediyor mu ona bi bakın.
Garantiye vereceğim sabah bir ton uğraş Allah belalarını versin bunlarınAoc markaların cogu böyle yeni serilerinden bu sorunları cözdüklerini söylüyorlar ama hala aynı galıba bizde internet cafemize almıstık 14 tane Aoc 144 hz ıps monitör 8 ay sonra ekranlar patladı kırmızı mavi pembe yeşil ince cizgiler meydana geldi 14 taneden 6 tanesi böyledi 2 sindede bu sorun varıdı Lg marka aldılar dükkanın yeni sahipleri..
geçmiş olsun böyleler işte bir ton iş çıkarıp milletin gününden 2-3 saat çalabiliyorlar. aman bi firma da kusursuz olsa da güzel bi hizmet alabilsek zaten şaşardım. bugüne kadar denk gelmedim hiçGarantiye vereceğim sabah bir ton uğraş Allah belalarını versin bunların
Reis iade etseydin keşkeArkadaşlar yeni gelişme!!!
Monitörü kağıthanedeki tecpro yetkili servisine götürdüm resepsiyondaki arkadaş çok yardımsever ve iyi niyetli birisi bu monitörlerin kronik olarak böyle olduğunu ve değişim için elinden geleni yapacağını söyledi. bir nebze mutlu oldum.
Vallaha o uzun süreli bir iş bana acil lazım birde üst model verme şansları var duruma göre arkadaşla iletişimdeyim.Reis iade etseydin keşke
e hadi bakalım haber edersinVallaha o uzun süreli bir iş bana acil lazım birde üst model verme şansları var duruma göre arkadaşla iletişimdeyim.