Go düzeltilemez diye biliyorumyanlışlıkla klavyemi monitörüme sürttüm 1cm falan cizildi ekranda problem yok yani ölü piksel falan. herhangi bi önerisi olan varmı ne önerebileceğinizide bilmiyorum biraz boş bi konu oldu ama help...
Paranız varsa eğer garantiye gönderip panel değişimi isteyebilirsiniz, kullanıcı hatası olduğu için para alacaklardır.yanlışlıkla klavyemi monitörüme sürttüm 1cm falan cizildi ekranda problem yok yani ölü piksel falan. herhangi bi önerisi olan varmı ne önerebileceğinizide bilmiyorum biraz boş bi konu oldu ama help...
monitör ne kankayanlışlıkla klavyemi monitörüme sürttüm 1cm falan cizildi ekranda problem yok yani ölü piksel falan. herhangi bi önerisi olan varmı ne önerebileceğinizide bilmiyorum biraz boş bi konu oldu ama help...
m
monitör ne kanka
Bir bardak buzlu su öneririm malesef ücretsiz şekilde yapılabilecek bir şey yokyanlışlıkla klavyemi monitörüme sürttüm 1cm falan cizildi ekranda problem yok yani ölü piksel falan. herhangi bi önerisi olan varmı ne önerebileceğinizide bilmiyorum biraz boş bi konu oldu ama help...