cagdas8300
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Dün monitörü gözlük bezini biraz ıslatıp sildim sildiğim yer hep leke kaldı ıslak bezi sıkıp silsem sorun olurmu yada ne ile silebilirim (camsil yok)
hocam o leke olan yer kalmaz demi öyle gider?Beze kolonya dök sil ekranı parlatıyor güzel oluyor
Ben televizyonu siliyorum gidiyorhocam o leke olan yer kalmaz demi öyle gider?
Islak mendil en iyisi dostumDün monitörü gözlük bezini biraz ıslatıp sildim sildiğim yer hep leke kaldı ıslak bezi sıkıp silsem sorun olurmu yada ne ile silebilirim (camsil yok)
Gözlük bezinin kuru yeriyle silDün monitörü gözlük bezini biraz ıslatıp sildim sildiğim yer hep leke kaldı ıslak bezi sıkıp silsem sorun olurmu yada ne ile silebilirim (camsil yok)
Kalırhocam o leke olan yer kalmaz demi öyle gider?
aga ıslak mendille sildim daha kötü oldu çok fazla leke bıraktı arıtk parlak yerde de belli oluyor bu ürünü alsam geçermi ?https://www.hepsiburada.com/the-sol...I50utZBuA-2Lw2KRQYNFLF3VEC7xKKMMaApGBEALw_wcB Ben şunun gibi bir şey kullanıyorum .Kullanırken monitöre değil beze sıkmamı yazıyor üstünde öyle yapıyorum ve çok güzel parlatıyor.
Helal olsun. En güzel olay budur.Nemli mikrofiber bez ile silin.
Bende buna benzer farklı bir markanın ürününü kullanıyorum tertemiz yapıyor. Kolonya ya da ıslak mendili hiç kullanma aşırı leke bırakıyor.aga ıslak mendille sildim daha kötü oldu çok fazla leke bıraktı arıtk parlak yerde de belli oluyor bu ürünü alsam geçermi ?