Neler Yeni

Çözüldü✓ monitörümü sildikten sonra iz kaldı? acil

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Mikrofiber beze spreyi uzaktan sık çok hafif nemli olacak şekilde, sonra boya boyar gibi her bir köşeden başlayarak tamamen sil.
O izler sadece belli bölgeyi ıslak kısımla sildiğin için oluşuyor, hafif nemli olursa kuruyana kadar silersin bu sayede iz kalmaz.
çok mantıklı allah razı olsun deneyeceğim. dediğin gibi tek bir bölgeyi siliyordum çünkü baş belası komşu çocuklarına her ne kadar ekran ellemeyin! desemde elledikleri ve iz çıktığı için sadece o bölgeyi siliyordum. ve spreyi yakından baya ıslak bir şekilde sıkıyordum.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
çok mantıklı allah razı olsun deneyeceğim. dediğin gibi tek bir bölgeyi siliyordum çünkü baş belası komşu çocuklarına her ne kadar ekran ellemeyin! desemde elledikleri ve iz çıktığı için sadece o bölgeyi siliyordum. ve spreyi yakından baya ıslak bir şekilde sıkıyordum.
Ben de çok takıntılıyım ekran temizliği konusunda böyle çözüm bulmuştum kendime, ama dikkat et çok baskı uygulama.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro
aynı şey başıma geldi ekran da toz parçası kurumştu ölü pixel gibi. Hafif bastırmak zorundasın kaçarın yok neyse lekeyi çıkarttım ama bu sefer de parmak izi gibi sildigim bölgede iz kaldı. Ekranı açtıgım an farkedemesem de ekran kapalıyken dikkatli bakınca o izi görüyorum. Ben çok sıkıntı yapmadım ekran açıkken hiç bir şey görmedigim için. Ama kesinlikle iz kalıyor nedenini bir türlü anlayamadım spreye o kadar para verdim, mikrofiber bez de aldım ama iz kalmasına çözüm bulamadım.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
aynı şey başıma geldi ekran da toz parçası kurumştu ölü pixel gibi. Hafif bastırmak zorundasın kaçarın yok neyse lekeyi çıkarttım ama bu sefer de parmak izi gibi sildigim bölgede iz kaldı. Ekranı açtıgım an farkedemesem de ekran kapalıyken dikkatli bakınca o izi görüyorum. Ben çok sıkıntı yapmadım ekran açıkken hiç bir şey görmedigim için. Ama kesinlikle iz kalıyor nedenini bir türlü anlayamadım spreye o kadar para verdim, mikrofiber bez de aldım ama iz kalmasına çözüm bulamadım.
aynısı o küçücük leke yüzünden neredeyse tüm ekran lekeliydi ama üstteki kral sağolsun dediği yöntem işe yaradı dene sende onu

Top Bottom