Fatih Sultan Terim
80+ Silver
Dahası
gerçekten çok ucuzmuşPiyasası ortalama 2500- 3000 TL diye biliyorum ama bu kadar ucuza satılması normal mi?
!!! OUTLET!!! Satmış olduğumuz bütün outlet ürünler, Fatura kesim tarihi ile 3 yıl Asus Türkiye Garantisindedir, Outlet ürün demek , servise gitmiş, yenilenmiş veya ekran üzerinde 1-2 ölü pixel (kullanıma herhangi bir etkeni bulunmamaktadır) olan ürünlerdir, Asus garanti politikası gereği 3 ve üzeri ölü pixelli ürünlere, onarımı veya DOA raporu verilmektedir, Ürünü aldıktan sonra herhangi bir sorun olduğunda, sıfır monitörün haklarından yararlanabiliyor sunuz, Bütün outlet ürünlerin kutu içerikleri tamdır,!!!OUTLET!!!Piyasası ortalama 2500- 3000 TL diye biliyorum ama bu kadar ucuza satılması normal mi?
Açıklamayı okumayı unuttum eyvallah!!! OUTLET!!! Satmış olduğumuz bütün outlet ürünler, Fatura kesim tarihi ile 3 yıl Asus Türkiye Garantisindedir, Outlet ürün demek , servise gitmiş, yenilenmiş veya ekran üzerinde 1-2 ölü pixel (kullanıma herhangi bir etkeni bulunmamaktadır) olan ürünlerdir, Asus garanti politikası gereği 3 ve üzeri ölü pixelli ürünlere, onarımı veya DOA raporu verilmektedir, Ürünü aldıktan sonra herhangi bir sorun olduğunda, sıfır monitörün haklarından yararlanabiliyor sunuz, Bütün outlet ürünlerin kutu içerikleri tamdır,!!!OUTLET!!!