DerratiX 80+ Platinum Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19,573 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 13,535 Konum Ankara İsim Eren İlgilendiği Kategoriler karışık Instagram @sshintori Steam shiori Discord poxy_ 4 Ağustos 2022 #14 Problem yok gibi hocam. Ben pek bir şey göremedim.
Touoa 80+ Silver Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 4,381 Dahası Reaksiyon skoru 2,175 İsim Turuncu Keskin 4 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 DerratiX yazmış: Ben göremedim neresi olduğunu. Zoomlayıp atar mısınız Devamı için tıklayın... Monitör g27q daha dün almıştım.. iade edip itopyadan tekrar alacağım sanırım Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Ağustos 2022 DerratiX yazmış: Problem yok gibi hocam. Ben pek bir şey göremedim. Devamı için tıklayın... Bildiğiniz orada direkt beyaz bir çizgi gibi bir şey var.
DerratiX yazmış: Ben göremedim neresi olduğunu. Zoomlayıp atar mısınız Devamı için tıklayın... Monitör g27q daha dün almıştım.. iade edip itopyadan tekrar alacağım sanırım Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Ağustos 2022 DerratiX yazmış: Problem yok gibi hocam. Ben pek bir şey göremedim. Devamı için tıklayın... Bildiğiniz orada direkt beyaz bir çizgi gibi bir şey var.