Yardım Monitörün hoparlörü nü kullanamiyorum?

Reaksiyon skoru
39
Gamepower Lunis L60 Monitör satın aldım ama hoparlörünü kullanamıyorum biraz araştırdım HDMI kablosu ile ses geldiğini öğrendim. Ama tek sorunum HDMI kablosuz ile 260hz görebilecek miyim? Ve bunun için pahalı bir kablo almam gerekiyor mu?

suan hangı kabloıle kullanıyorsun

1764450683777.webp

bende boyle ısmı yazıyor ama sende neden oyle anlayamadım elınde hıc hdmı varsa bır dene kabloylamı alakalı bır sorunmuymus

bende sonıc t80 var
cıkan dp kablosunu kullanıyorum monıtroden ses alabılıyorum monıtorun menusunden sesını falan ac kapalıdır belki
Ekran kartı girişleri ile ilgili olabilir mi peki
Alıntıyı görüntüle

bende boyle ısmı yazıyor ama sende neden oyle anlayamadım elınde hıc hdmı varsa bır dene kabloylamı alakalı bır sorunmuymus
HDMI yok elimde deneyemedim monitörde ölü piksel vardı dün değişim talebi oluşturdum gelip aldılar geldiği zaman tekrar bu konuda konuşabilir miyiz seni etiketlerim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Ekran kartı girişleri ile ilgili olabilir mi peki

HDMI yok elimde deneyemedim monitörde ölü piksel vardı dün değişim talebi oluşturdum gelip aldılar geldiği zaman tekrar bu konuda konuşabilir miyiz seni etiketlerim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
tamamdır

Hocam monitörü 1440p olarak kullanıyorsan memnun musun acaba fpslerden hangi oyunda kaç alıyorsun 1-2 tanesini söyleyebilir misin?
evet 2k da kullanıyorum ve memnunum
fpsler sıstemden sısteme degısır ama
rdr 2 de 90 110 fps alıyorum 2k optimize edilmiş ayarlarda
hogwarts legacy de 2k orta ayarlda 80 100 degişiyor
valoda 500lerde gezıyor olması lazım detaylı bakmadım 2k low
cs 4.3 oynuyorum 1920 1440 olması lazım 350 400 cıvarı gezıyor

Geri