Monitörün Hoparlöründen SES gelmiyor ?

Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bu sorunu araştırıyorum fakat çözümünü bulamadım. Monitörüm ilk açıldığında ses ayarlarında görünmüyor. Monitör ekranını kapatıp açıyorum düzeliyor.
Her defasında bunu yapmak can sıkıcı oluyor. Nasıl düzeltebilirim sizce
Şu anda seçili olan VG27AQ3A, Bilgisayar yeni başlatıldığında görünmüyor.

1755266230872.webp

belki monitörün iç sisteminde bi temassızlık vardır bilemiyorum garantisi devam ediyorsa garantiye durumu bildir monitörü yolla asus iyi ilgileniyor böyle problemlerde benim asus vg249q1a monitörümde ölü pixel oluştu aldıktan 1.5 yıl sonra asus gayet iyi ilgilendi gönderimi sayarsak 3 gün monitörsüz kaldım sadece 1 günde gitti ertesi gün sorun çözüldü 1 günde geldi.

belki monitörün iç sisteminde bi temassızlık vardır bilemiyorum garantisi devam ediyorsa garantiye durumu bildir monitörü yolla asus iyi ilgileniyor böyle problemlerde benim asus vg249q1a monitörümde ölü pixel oluştu aldıktan 1.5 yıl sonra asus gayet iyi ilgilendi gönderimi sayarsak 3 gün monitörsüz kaldım sadece 1 günde gitti ertesi gün sorun çözüldü 1 günde geldi.
Bendede asus vardi ic ekrani kirildi monitörün güncel fiyatindan neredeyse 2 kati fiyat cikarttilar

Bendede asus vardi ic ekrani kirildi monitörün güncel fiyatindan neredeyse 2 kati fiyat cikarttilar
Bana herhangi bi ücret çıkarmadılar durumu arayıp izah ettim bana numara tarih verdiler ben adresimi verdim kuruladım monitörü orjinal kutusunda yolladım tamir sürecini sitesinden takip ettim geri geldi panelini tamamen sıfırdan değişmişler ekranı onu fark ettim herhangi bi ücret almadılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iç ekranı nasıl kırıldı kullanıcı hatası olmuyormu o ? benimki sistemsel üretimsel bi sorun ölü pixel oluşması

monitörde sorun olsa Açıp kapatınca düzelmez. Ses gelmediğinde ekranın arkasından kapatıp açıyorum düzeliyor.

Bana herhangi bi ücret çıkarmadılar durumu arayıp izah ettim bana numara tarih verdiler ben adresimi verdim kuruladım monitörü orjinal kutusunda yolladım tamir sürecini sitesinden takip ettim geri geldi panelini tamamen sıfırdan değişmişler ekranı onu fark ettim herhangi bi ücret almadılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iç ekranı nasıl kırıldı kullanıcı hatası olmuyormu o ? benimki sistemsel üretimsel bi sorun ölü pixel oluşması
Hocam kullanico hatası oluyor ama ozaman fiyatı 4.5k di 7k fiyat cikardilar sizce sacma değilmi sadece asusa değil bence tüm markalar neredeyse böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,358
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri