Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitörün Renkleri Bozuluyor

sezaresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sezar Esen
Instagram
sezaresen
Twitter
sezaresen
Facebook
sezaresen
Arkadaşlar merhaba.
Mönitörüm otomatik olarak driverini güncelliyor ve güncelleme yaptığında renkler sarımsı, farklı bir hal alıyor. Her defasında monitörün driverini kaldırmak zorunda kalıyorum.
Acaba bu sorunu yaşayan ve çözebilen kimse var mı forumda?
Bir defasında da AMD yazılımının özel renk seçeneği açıktı onu kapattım düzeldi ama tam olarak sorun ne tarafta çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Monitör : ViewSonic 32 VX3211-2K-MHD IPS 2560x1440 D-Sub HDMI DP 3ms
Ekran Kartı : Radeon RX 570 4 GB

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Driveri ile ilgili sıkıntı vardır inen driverdan görüntü ayarlarini yap

sezaresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sezar Esen
Instagram
sezaresen
Twitter
sezaresen
Facebook
sezaresen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driveri ile ilgili sıkıntı vardır inen driverdan görüntü ayarlarini yap
Ayarlamaya çalıştığımda hep abes kalıyor renkler. Orijinal rengi çok daha güzel monitörün. Otomatik olarak güncelleme almazsa çok iyi olacak ama engelleyemiyorum onu.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
Arkadaşlar merhaba.
Mönitörüm otomatik olarak driverini güncelliyor ve güncelleme yaptığında renkler sarımsı, farklı bir hal alıyor. Her defasında monitörün driverini kaldırmak zorunda kalıyorum.
Acaba bu sorunu yaşayan ve çözebilen kimse var mı forumda?
Bir defasında da AMD yazılımının özel renk seçeneği açıktı onu kapattım düzeldi ama tam olarak sorun ne tarafta çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Monitör : ViewSonic 32 VX3211-2K-MHD IPS 2560x1440 D-Sub HDMI DP 3ms
Ekran Kartı : Radeon RX 570 4 GB
monitörün sürekli driver mı güncelliyor. benim bildiğim monitörlere yılda toplasan 2 kere güncelleme gelir oda fabrikasyon menü düzeltmeleridir. sen ekran kartı driver güncellemesiyle mi karıştırdın acaba.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
O zaman otomatik driver yuklemeyi kapatacaksinn manuel olarak kuracaksin tum driverlari

sezaresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sezar Esen
Instagram
sezaresen
Twitter
sezaresen
Facebook
sezaresen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitörün sürekli driver mı güncelliyor. benim bildiğim monitörlere yılda toplasan 2 kere güncelleme gelir oda fabrikasyon menü düzeltmeleridir. sen ekran kartı driver güncellemesiyle mi karıştırdın acaba.

O zaman otomatik driver yuklemeyi kapatacaksinn manuel olarak kuracaksin tum driverlari

Yok yok monitörün kendi driveri bir bakıyorum ki kurulmuş. Zaten kurulur kurulmaz renkler bozuluyor. Sonra aygıt yöneticisine gidip monitörü seçip cihazı kaldır yapıp, yazılımı siliyorum. Yeniden başlatıyorum sıkıntı yok. Bir kaç gün sonra bir bakıyorum ki renkler yine bozuldu. Tekrar aygıt yöneticisine gidip baktığımda, monitörüm tekrar güncellenmiş. Sürekli bu döngüdeyim, bir çare bulamadım o yüzden yazdım foruma.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Yok yok monitörün kendi driveri bir bakıyorum ki kurulmuş. Zaten kurulur kurulmaz renkler bozuluyor. Sonra aygıt yöneticisine gidip monitörü seçip cihazı kaldır yapıp, yazılımı siliyorum. Yeniden başlatıyorum sıkıntı yok. Bir kaç gün sonra bir bakıyorum ki renkler yine bozuldu. Tekrar aygıt yöneticisine gidip baktığımda, monitörüm tekrar güncellenmiş. Sürekli bu döngüdeyim, bir çare bulamadım o yüzden yazdım foruma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

usta birine sapiens dedim diye uyarı yedik :D
11 uyarım var aga cok sapiens var da işte hepsine desek perma yeriz gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,559
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers