MONSGEEK FUN60 Ultra TMR

Reaksiyon skoru
0
Başlıktaki klavyeyi önerir misiniz? Özzellikle forumda uzun süredir kullanan varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Resmi sitelerinde Amazon ve EBay satışlarında 1 yıl garanti belirtmeleri ve ürün fiyatının özelliklerine göre çok uygun olması göz korkutuyor. Rtings sitesinde en iyi kablosuz gaming klavye olarak önerilmiş.

MONSGEEK FUN60 Ultra TMR

Bu klavyeye bu kadar para verme TMR olmayan versiyonunu alabilirsin.

Başlıktaki klavyeyi önerir misiniz? Özzellikle forumda uzun süredir kullanan varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Resmi sitelerinde Amazon ve EBay satışlarında 1 yıl garanti belirtmeleri ve ürün fiyatının özelliklerine göre çok uygun olması göz korkutuyor. Rtings sitesinde en iyi kablosuz gaming klavye olarak önerilmiş.

MONSGEEK FUN60 Ultra TMR
fun60 maxı 1100 e aldım tmr ne bilmiyorum ama 4k fiyat oynatıcak bir şey deildir ya

Bu klavyeye bu kadar para verme TMR olmayan versiyonunu alabilirsin.
fun60 maxı 1100 e aldım tmr ne bilmiyorum ama 4k fiyat oynatıcak bir şey deildir ya
TMR versiyonunu ile TMR olmayan arasında performans olarak ne kadar fark bilmiyorum. İnceleme sitelerinde böyle bir kıyaslama bulamadım. Rtings'de TMR versiyonu incelemişler sadece, bu sebeple ona yönelmiştim.Resmi sitesinde fiyatlar 60 ve 70 dolar. Buna göre yorumlarsak TMR olan ciddi anlamda pahalı gaming gen'de.

TMR klavyede hem mekanik hem manyetik switch kullanabiliyorsun pek bir farkı yok. Ayrıca arkadaşın dediği gibi herhangi bir manyetik klavye işini fazlasıyla görecektir merak etme bunlara bu kadar para verilmez.

Reddit'te bağlantı sorunu yaşayanları görünce vazgeçip Nuphy Air75 HE aldım. Redragon K530'dan geçtim, CS'de çağ atladım resmen. Rtings'de oyuncu klavyesi kategorisinde Wooting 80HE den sonra yer alıyor. Bu fiyata çok sağlam klavye. Ciddi anlamda tavsiye ederim.

Geri