❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

Forumda dolaşmak eşittir cebinden para çıkması gibi bir şey oldu bağımlılık xd
Onu dengelemek için iki günde bir kampanya konusu da açıyorum, cebinizden çıkardığım paraların bi kısmı gelsin diye :]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldırıyo gitti bana hi75'i kitledi mutluyum IUHSGDFULSDFUGH
Ahahaha mutlu musun hi75le :D

Onu dengelemek için iki günde bir kampanya konusu da açıyorum, cebinizden çıkardığım paraların bi kısmı gelsin diye :]

Bana yandaş lazım stok çekecek ne diyosun bu işe :D

Hakkınız ödenmez hocam

Evet evet ilk başlarda yazılımsal bi sıkıntı vardı ama epomaker'ın sitesindeki yazılım çözdü, ktt kang v3'te kitlemiştin hatırlıyosan :D sadece keycaps kaldı elimde olanları taktım ama daha güzel bir şeyler istiyorum varsa önerin açığım

Al-sat yapardım da ben alacağımı aldım. Fiyat düşükken millet de faydalansın :kekw:

Bu v3 he Moonlight White modeli vardı o geldi mi?

aula sahipleri için gereksiz harcama olur çok isteyen alsın tabi fiyatı iyi

Evet evet ilk başlarda yazılımsal bi sıkıntı vardı ama epomaker'ın sitesindeki yazılım çözdü, ktt kang v3'te kitlemiştin hatırlıyosan :D sadece keycaps kaldı elimde olanları taktım ama daha güzel bir şeyler istiyorum varsa önerin açığım
İşte o çin yazılımlarının ilacı QMK/VIA.
SONUNA KADAR VIA VIA. Olmadan yapamıyorum, aulayı sırf bu yüzden koleksiyona kaldırdım :')

İşte o çin yazılımlarının ilacı QMK/VIA.
SONUNA KADAR VIA VIA. Olmadan yapamıyorum, aulayı sırf bu yüzden koleksiyona kaldırdım :')
Satıp buna mı geçiyorum yoksa ISAHDFLISUHDq hatta bu keycapsler de amazondan aldığımız şimdi hatırladım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,464
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri