Neler Yeni

Monster 4070Ti Superli Masaüstü Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mete
Merhaba arkadaşlar,

Monster'ın 4070Ti Super ekran kartlı masaüstü bilgisayarı alınır mı? Daha düşük fiyatlara benzer sistemlerin bulunabildiğini biliyorum fakat Monster'da kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit olayı ve ömür boyu bakım garantisi gibi hususlar kafamı karıştırdı. Özellikle peşin fiyatına 12 taksit olayı bu ülke şartlarında büyük bir nimet gibi. Çok kararsız kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?

https://www.monsternotebook.com.tr/monster-tulpar-td3-v1-13-1-masaustu-oyun-bilgisayari-siyah/

prmdmnn

80+ Bronze
O markadan uzak durmanı öneririm ve şunu da söylememde fayda var. Toplamak, hazır sistemle kıyasla biraz F/P olarak görüyorum.

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Arda Akel
Niye hata veriyorsun forum, ne dedik allah allah?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster'dan uzak dur kardeşim o konuda çünkü, Monster'ın ''kendi markası altında sattığı'' parçalar sadece hali hazırda olan markaların üstüne ''monster'' logosu yapıştırmak oluyor ve, üstüne üstlük, DAHA PAHALIYA SATIYOR belli başlı kar edebilmek için. Hala inanmadın mı?

NE BU ŞİMDİ monster masaüstü diye arat YouTube'da, VİDEOYA bir göz at öyle tekrar düşün bence aslanım :)

Buyur bu da video.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Monster'dan uzak dur kardeşim o konuda çünkü, Monster'ın ''kendi markası altında sattığı'' parçalar sadece hali hazırda olan markaların üstüne ''monster'' logosu yapıştırmak oluyor ve, üstüne üstlük, DAHA PAHALIYA SATIYOR belli başlı kar edebilmek için. Hala inanmadın mı?

NE BU ŞİMDİ monster masaüstü diye arat YouTube'da, VİDEOYA bir göz at öyle tekrar düşün bence aslanım :)

Buyur bu da video.
Videoyu izlemiştim. Videoda bahsi geçen bileşenleri internette tek tek arayıp fiyatlarını topladım. Söylendiği gibi fiyatlar Monster'ın verdiğinden düşük çıkıyor. Burada benim kafamı karıştıran daha çok peşin fiyatına 12 taksit meselesi ve sonuç olarak tüm bileşenlerin tek bir marka çatısında garanti altında olması. Bir fiyat farkı var ama bu fiyat farkı peşin fiyatına 12 taksit olarak ödendiğinde Türkiye şartlarında kendini amorti etmesi ve hatta belki kar ettirmesi bile mümkün olabilir. Kafamı karıştıran bunlar oldu daha çok. Yoksa elbette parçaları toplamak daha mantıklı normal şartlarda.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun
Videoyu izlemiştim. Videoda bahsi geçen bileşenleri internette tek tek arayıp fiyatlarını topladım. Söylendiği gibi fiyatlar Monster'ın verdiğinden düşük çıkıyor. Burada benim kafamı karıştıran daha çok peşin fiyatına 12 taksit meselesi ve sonuç olarak tüm bileşenlerin tek bir marka çatısında garanti altında olması. Bir fiyat farkı var ama bu fiyat farkı peşin fiyatına 12 taksit olarak ödendiğinde Türkiye şartlarında kendini amorti etmesi ve hatta belki kar ettirmesi bile mümkün olabilir. Kafamı karıştıran bunlar oldu daha çok. Yoksa elbette parçaları toplamak daha mantıklı normal şartlarda.
hocam ben olsam güzel bir hazır sistem alırdım taksite de vade binerse yapacak bir şey yok en azından bildiğim markanın ürününü tercih ederim zaten aşağı yukarı monsterın fiyatıyla aynı ödemeye denk gelebilir hazır sistem ucuz ama taksitte vade biniyor monster pahalı ama vade yok dengeliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben olsam güzel bir hazır sistem alırdım taksite de vade binerse yapacak bir şey yok en azından bildiğim markanın ürününü tercih ederim zaten aşağı yukarı monsterın fiyatıyla aynı ödemeye denk gelebilir hazır sistem ucuz ama taksitte vade biniyor monster pahalı ama vade yok dengeliyor
Halihazırda önerebileceğiniz hazır sistemler var mıdır bu sisteme yakın ya da benzer fiyatlara daha yüksek özelliklerde?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Arnold
Malzeme kalitesine hiç lafım yok, garanti ve bakım süreçleri oldukça iyi. Premium bir hizmet satıyorlar ancak aynı ya da muadili parçaları kendiniz alırsanız çok daha uyguna gelecektir.

Bu noktada adamlara çok kazıkçısınız diyemiyorum ancak marka değerine ve hizmete para ödüyorsun.

Bu arada genelde vade farksız taksit seçenekleri oluyor bu da farklı gelir seviyesindeki insanlara illa yarar, bu dönemde ortalama kimse 50-100 bin tl tek çekim istemez.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun
Max 80-85 olarak düşünüyorum. 1440p monitörüm var. 2k oyunculukta birkaç yıl rahat götürecek bir şey arıyorum. Ayrıca video düzenleme, render vb. işlemlerim de oluyor.
işlemci x3d ye çekilip ramler 6400 e çekilip işlemci soğutucuda thermalright 360 çekilince 87 civarı oluyor hocam bu fiyata değer mi bilmiyorum bunu buldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mete
işlemci x3d ye çekilip ramler 6400 e çekilip işlemci soğutucuda thermalright 360 çekilince 87 civarı oluyor hocam bu fiyata değer mi bilmiyorum bunu buldum
Teşekkür ederim. Bu sistemi görmüştüm ben de. 80 bin lira olan özelleştirilmemiş versiyonu 12 taksitle kredi kartlarında 110-115 bin lira civarlarında oluyor. Muhtemelen özelleştirip rakamı 87 bine çıkarırsak 120 bini aşacaktır taksitli fiyatı. Monster bu yönüyle alternatiflerim arasına girmişti. Sanırım biraz daha düşünmek gerekecek sağlıklı bir karar vermek için, bu seviyelerde bir para harcayıp sonra pişman olmak da istemiyorum

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun
Teşekkür ederim. Bu sistemi görmüştüm ben de. 80 bin lira olan özelleştirilmemiş versiyonu 12 taksitle kredi kartlarında 110-115 bin lira civarlarında oluyor. Muhtemelen özelleştirip rakamı 87 bine çıkarırsak 120 bini aşacaktır taksitli fiyatı. Monster bu yönüyle alternatiflerim arasına girmişti. Sanırım biraz daha düşünmek gerekecek sağlıklı bir karar vermek için, bu seviyelerde bir para harcayıp sonra pişman olmak da istemiyorum
taksit seçeneklerini görmemişim hocam biraz fazlaymış

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yusuf Yılmaz
Taksit olmasa bile 80bin TL buna ucube sisteme vereceğine kendin 5070li sistem toplarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,574
Üyeler
169,306
Son üye
Tarhunz
Top Bottom