Neler Yeni

Öneri monster abra a5 ile oyun ve yayın bir arada yapılabilir mi ?

11mali11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Ali
arkadaşlar ben monster abra a5 almayı düşünüyorum. sorumu bir örnekle dile getireyim. bu laptop ile mesela hem gta5 oynayıp hem de twitch yayını yapabilir miyim ? yoksa baya zor mu olur? fazla sorun yaşar mıyım? rica etsem yardımcı olur musunuz? teşekkür ederim :)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Evet baya zor olur. A5 kasaları 15.6 inç olduğumdam 17.3 lere göre daha fazla ısınıyor. Bu da haliyle uzun kullanımda sorun yaratıyor. Eğer yayın açıp oyunlar vermek istiyorsan kasa toplaman çok daha mantıklı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı
Bu daha iyi olur. Soğutması ve işlemcisi daha iyi.

11mali11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet baya zor olur. A5 kasaları 15.6 inç olduğumdam 17.3 lere göre daha fazla ısınıyor. Bu da haliyle uzun kullanımda sorun yaratıyor. Eğer yayın açıp oyunlar vermek istiyorsan kasa toplaman çok daha mantıklı olacaktır.
teşekkür ederim.

peki abra a7 serisi mi toplama mı ama yayın olarak da düşünüyorum bide üniversiteye gideceğim taşıma sıkıntısı falan da var o yüzden laptopa daha yakın bakıyorum ne dersin abi ?

abra a7 serisi bundan daha iyi midir abi ?

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
teşekkür ederim.

teşekkür ederim.

peki abra a7 serisi mi toplama mı ama yayın olarak da düşünüyorum bide üniversiteye gideceğim taşıma sıkıntısı falan da var o yüzden laptopa daha yakın bakıyorum ne dersin abi ?
Abicim üniversiteye gideceksen laptop çok daha iyi olur. Ünide ilk yıldan eve çıkarsan yine belki masaüstü alınabilir ama ünide laptop olmazsa canın çıkıyot biraz.
İlla monster almak zorunda değilsin acer nitrolar var ve cidden çok iyi soğutmaları var onları araştırabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Mertol
Abra modellerden çok şikayet var diye biliyorum istiyorsan şikayet var sitesinden okuyabilirsin.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Buna bir 8 ram daha ekleyince çok iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,025
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom