Neler Yeni

Yardım Monster Abra A5 V12.1 Yüksek Fan sesi sorunu

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Arkadaşlar daha yeni temizledim içi temiz şuan boşta inanılmaz sıcak durumda bilmiyorum odam biraz sıcak olduğum ortam ondan olabilir ve bunun dışında yatakta duruyorum onda sorun olabilir

Video çekeceğim ama arkada inanılmaz bir gürültülü fan sesi var ne yapabilirim.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Yatakta duruyor olmak ciddi oranda laptopların hava kanallarını kapatıyor, ayrıca Monster genel olarak güçlü donanımlar sattığı için laptop'ları biraz ısınıyor denilir genelde. Termal macun yenilemesini kaliteli bir marka ile düzgün yaptıysan sorun yatakta olabilir.

Ya da fanlar zamanlar eğriliyor, bozuluyor koruma aparatına vuruyor o da olabilir. Böyle tak tak diye ciddi bir ses çıkarır veya bir şey çiziliyormuş gibi. Başıma gelmişliği var biliyorum, gidip yeni fan takmak zorunda kalmıştım.

Lakin seninki daha çok termal macun, yatakta hava kanallarının kapanması vs gibi tipik ısınma problemleri gibi geldi.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yatakta duruyor olmak ciddi oranda laptopların hava kanallarını kapatıyor, ayrıca Monster genel olarak güçlü donanımlar sattığı için laptop'ları biraz ısınıyor denilir genelde. Termal macun yenilemesini kaliteli bir marka ile düzgün yaptıysan sorun yatakta olabilir.

Ya da fanlar zamanlar eğriliyor, bozuluyor koruma aparatına vuruyor o da olabilir. Böyle tak tak diye ciddi bir ses çıkarır veya bir şey çiziliyormuş gibi. Başıma gelmişliği var biliyorum, gidip yeni fan takmak zorunda kalmıştım.

Lakin seninki daha çok termal macun, yatakta hava kanallarının kapanması vs gibi tipik ısınma problemleri gibi geldi.
Tamam Anladım Teşekkür Ederim O zaman ben video çekerken masaya çekeyim ve termal macunu bir ara değiştirmeyi deneyim bunun dışında tekrar temizlik yapabilirim o zaman sorun büyük ihtimalle sona erer.

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
Arkadaşlar daha yeni temizledim içi temiz şuan boşta inanılmaz sıcak durumda bilmiyorum odam biraz sıcak olduğum ortam ondan olabilir ve bunun dışında yatakta duruyorum onda sorun olabilir

Video çekeceğim ama arkada inanılmaz bir gürültülü fan sesi var ne yapabilirim.
Ofis moduna al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,347
Üyeler
168,124
Son üye
bl7091
Top Bottom