Neler Yeni

Monster Abra A5 V15.2 - yorumlarınız?

schwarz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
Mimarlık fakültesi öğrencisiyim,laptop almam gerekli beni üniversite bitene kadar idare edecek arkadaşlarımın önerisi ile de Abra A5 V15.2 almaya karar verdim.Mayıs ayında almayı düşünüyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
O fiyata daha iyi olan iki laptop biliyordum ama maalesef stokda yok ama bekliyek isen bu kasaya bakmanı öneririm

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Mimarlık fakültesi öğrencisiyim,laptop almam gerekli beni üniversite bitene kadar idare edecek arkadaşlarımın önerisi ile de Abra A5 V15.2 almaya karar verdim.Mayıs ayında almayı düşünüyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.
Üzmez seni üniversitenin sonuna kadar da götüürür diye düşünüyorum.Kasa toplasan çok daha iyi seçenekler var fakat laptopda durum aynı değil bakılabilecek 2-3laptop var zaten o fiyatlara.Abra da dediğim gibi üzmez rkadaşım kullanıyor 1yıldır gayet memnun.

hs.sengl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Şengül
o bilgisayarlar üretimden kalktı hepsiburda gibi yerlerde varsa vardır elini çabuk tut derim
Bende o pc den alacaktım gta v very hıgh de 70 fps falan veriyo iyi pc ama az daha para ko v15.5 al ram yeni işlemci yeni bide ekrann kartı hepsi yükseltilmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,041
Üyeler
166,142
Son üye
Serhatckn
Top Bottom