Neler Yeni

Monster abra A5 V15.4 mü Acer nitro 5 an515 43 r3ds mi

Hangisi

• Acer nitro

• Monster abra

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Mert Çavdar
6000Tl bütçem var. Hangisini almalıyım karar veremedim yardımcı olur musunuz.
Eğer bu segmentte bildiğiniz laptop varsa yada önerebileceğiniz bir toplama PC varsa lütfen yardımcı olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ömer Üredi
Instagram
omerruredi
Eğer bu segmentte bildiğiniz laptop varsa yada önerebileceğiniz bir toplama PC varsa lütfen yardımcı olun
ben acer almanı öneririm eski monster abra a5 15.2 kullanıcısıyım ve pek memnun kalmamıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ömer Üredi
Instagram
omerruredi
bu ürünü indirimi beklersen çok rahat 6k aşağısına bulabilirsin ve kesinlikle öneririm cok kez araştırma videosu izledim yüksek hz panel de büyük bir avantaj

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Mert Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu ürünü indirimi beklersen çok rahat 6k aşağısına bulabilirsin ve kesinlikle öneririm cok kez araştırma videosu izledim yüksek hz panel de büyük bir avantaj
Çok teşekkür ederim 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ömer Üredi
Instagram
omerruredi
Yardımın içi teşekkür ederim
monster kötülemek icin demiyorum kesinlikle performanslı bir laptop sadece eksik olduğu konular şu bir laptopu laptop yapan iki şey vardır biri bataryası diğeri de klavyesi monsterda pil ömrü normal kullanımda 1.30 saat en fazla ve bu cok yetersiz bir film izlemek için bile yetersiz kalıyor onun yanında klavyesi de pek kaliteli sayılmaz anti ghosting ozelliği cok kötü ama acerden yana bu problemlerle karşılaşmayıp yüksek hz panelin keyfini cıkarabilirsin dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Mert Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monster kötülemek icin demiyorum kesinlikle performanslı bir laptop sadece eksik olduğu konular şu bir laptopu laptop yapan iki şey vardır biri bataryası diğeri de klavyesi monsterda pil ömrü normal kullanımda 1.30 saat en fazla ve bu cok yetersiz bir film izlemek için bile yetersiz kalıyor onun yanında klavyesi de pek kaliteli sayılmaz anti ghosting ozelliği cok kötü ama acerden yana bu problemlerle karşılaşmayıp yüksek hz panelin keyfini cıkarabilirsin dostum
Ben zaten şuan Acer kullanıyorum ve memnunum acaba bu segmentte önerebileceğin başka laptop var mı

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Monster'ın servis desteği çok daha iyi. Monster bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
ne alaka monster tek servis iyi diye mi alacak acer daha iyi bence monsterlarda en az 1 kronik sorun oluypr her modelinde

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Bende şuan Monster var ve servisi de gayet iyi. Abra A5 16.1.1 modeli, tamam belki içimdeki parçalar kötü olabilir ama, garantisi bu kusuru kat kat örtüyor.

tiriott

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen
hocam sence indirim ne zaman gelecektir ve de hp pavilion 15 modeline bakiyorum ama cok sikayet almis kasma ve donmayla ilgilu forumlarda sen ne diyosun indirim beklemeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ömer Üredi
Instagram
omerruredi
hocam sence indirim ne zaman gelecektir ve de hp pavilion 15 modeline bakiyorum ama cok sikayet almis kasma ve donmayla ilgilu forumlarda sen ne diyosun indirim beklemeli miyim?
indirimleri bekle mutlaka benim de pavilion kullanan arkadaşım var cok memnun sorun yok o cihazda sadece soğutma olarak biraz problem çıkabiliyor o yüzden hp de sadece omen serisi asus tuf serisini daha çok önerebilirim msi kanadında ise bütün modelleri önerebilirim dostum mutlaka indirimleri beklemek yararına olacaktır

tiriott

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen
indirimleri bekle mutlaka benim de pavilion kullanan arkadaşım var cok memnun sorun yok o cihazda sadece soğutma olarak biraz problem çıkabiliyor o yüzden hp de sadece omen serisi asus tuf serisini daha çok önerebilirim msi kanadında ise bütün modelleri önerebilirim dostum mutlaka indirimleri beklemek yararına olacaktır
6000 tl ye ryzen 7 gtx 1650 bulmuşken almak istiyorum bir de monster var gtx 1650 intel i 7 6200 tl ekte biraktim fotografini sence monster nasildir?

Ekler

• Screenshot_20200412-142319.png
    Screenshot_20200412-142319.png
    605.7 KB · Hit: 92
Top Bottom