Neler Yeni

Monster abra A5 v17.2 alınır mı

enzokun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Emin
Abra A5 v17.2 ramlarini 2x8 yapıp almayi düşünüyorum önerir misiniz pek bilgi sahibi değilim. Şimdiden teşekkürler.

arussa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Seyit Hökelek
Bu bilgisayarın özelinde, bütçen max bu civarda ise evet alınır. Ama bütçem var diyorsan işlemcisi daha iyi alabilirsin.

enzokun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bilgisayarın özelinde, bütçen max bu civarda ise evet alınır. Ama bütçem var diyorsan işlemcisi daha iyi alabilirsin.
Bütçem max 20k civarı önerebileceginiz modeller var mıdır

aakif

80+ Bronze
kesinlikle alınmaz, monster zaten kötü bir laptop markası (ısınma sorunu vb.) ki zaten bu parayı verip rtx 3050 laptop almak için kafayı sıyırmış olmak lazım

enzokun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Emin
kesinlikle alınmaz, monster zaten kötü bir laptop markası (ısınma sorunu vb.) ki zaten bu parayı verip rtx 3050 laptop almak için kafayı sıyırmış olmak lazım
Önerebileceginiz modeller var mıdır.

aakif

80+ Bronze
Önerebileceginiz modeller var mıdır.
piyasayı pek takip etmiyorum artık yanlış yönlendirmek istemem ama yine de bu laptopu kesinlikle almayın, eğer masaüstü isterseniz bu parayla bunun kat kat üstü performans bilgisayarlar bulabilirsiniz

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
kullanıyorum şuan yani memnunmuyum genel olarak bakarsan evet. sorunları yok mu var eskiden fan sesini sessize alınca gerçekten çalışmıyordu ama artık sessize alsam da çalışıyor muhtemelen yazılımsal kaynaklı yada kronik bir hata garantiye gönderdim ücretsiz bakım yapıldı 1 ay kadar çalışmadı şimdi tekrar başladı fan sesi rahatsız ediyor baya. Onun dışında renkler kayıyordu bios güncellediler o sorunda gitti şuanlık genele bakarsan geçen sene 10k ya almıştım ki o zamanda bu fiyata en iyi özellikler bunda vardı şimdi 16gb ram yaptım ki kesinlikle yapman lazım tavsiye edebilirim fan sesi dışında bu fiyatlara daha iyisi olmuyor genelde msi pek önermiyorum giriş seviyesinde ki modelleri eski ve kronik sorunlu oluyor asus bakabilirsin. bütçen varsa kesinlikle 3060 al

enzokun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Emin
kullanıyorum şuan yani memnunmuyum genel olarak bakarsan evet. sorunları yok mu var eskiden fan sesini sessize alınca gerçekten çalışmıyordu ama artık sessize alsam da çalışıyor muhtemelen yazılımsal kaynaklı yada kronik bir hata garantiye gönderdim ücretsiz bakım yapıldı 1 ay kadar çalışmadı şimdi tekrar başladı fan sesi rahatsız ediyor baya. Onun dışında renkler kayıyordu bios güncellediler o sorunda gitti şuanlık genele bakarsan geçen sene 10k ya almıştım ki o zamanda bu fiyata en iyi özellikler bunda vardı şimdi 16gb ram yaptım ki kesinlikle yapman lazım tavsiye edebilirim fan sesi dışında bu fiyatlara daha iyisi olmuyor genelde msi pek önermiyorum giriş seviyesinde ki modelleri eski ve kronik sorunlu oluyor asus bakabilirsin. bütçen varsa kesinlikle 3060 al
Tamamdır teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

piyasayı pek takip etmiyorum artık yanlış yönlendirmek istemem ama yine de bu laptopu kesinlikle almayın, eğer masaüstü isterseniz bu parayla bunun kat kat üstü performans bilgisayarlar bulabilirsiniz
Tavsiyen için sağol üni için laptop bakıyorum almışken iyi bişey almak istiyorum

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
vinsanity1525
kardeşim kitapta yazıyo kitapta msi dan tuf serisinden tulpardan uzak durun ama abradan kaçın diyo kaçın

soul

80+ Silver
monster alma çok kötü hep bi sorun çıkıyor.
amazonda 3060 lı victus var ona bi bak 20k

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
vinsanity1525
ben bir saat önce bu modeli aldım sonradan ram yükseltmekle falanda uğraşamam oyunda oynamıcam öyle o yüzden kafam rahat satıcısıda amazon

Top Bottom