- Konu Sahibi Konu Sahibi
he tamam ben farklı anladımKasa derken laptopun kasasından bahsediyorum kanka
he tamam ben farklı anladımKasa derken laptopun kasasından bahsediyorum kanka
birisi excalibur alınmaz diyor birisi monster alınmaz diyor çok arada kaldım
Neye göre alınmaz ? O diyen arkadaş bu fiyata 4060 laptop göstersin bakayım bu ikisinden başka. Yeni serisi eskisi kadar sorunlu değil ayrıca. Laptop olduğu için de ısınması normal, sorun yaratmadığı sürece problem yok.birisi excalibur alınmaz diyor birisi monster alınmaz diyor çok arada kaldım
attığın laptop kendi sitesinde 38 k vede ben gidip mağzadan alacağım için max 35 verebilirimNeye göre alınmaz ? O diyen arkadaş bu fiyata 4060 laptop göstersin bakayım bu ikisinden başka. Yeni serisi eskisi kadar sorunlu değil ayrıca. Laptop olduğu için de ısınması normal, sorun yaratmadığı sürece problem yok.
Hocam internetten alınca da farkı olmayacak ki. Aynı garanti. Bir sorun olunca yine mağazaya götürürsün fark olmuyor.attığın laptop kendi sitesinde 38 k vede ben gidip mağzadan alacağım için max 35 verebilirim
vergi indirimiHocam internetten alınca da farkı olmayacak ki. Aynı garanti. Bir sorun olunca yine mağazaya götürürsün fark olmuyor.
Vergi indirimi daha laptoplarda net değil hocam. Önce bir gelsin, belki farklı olur. Bu kadar yüksek modelde olacağını sanmıyorum ben indirimin.vergi indirimi
deme öyle :/Vergi indirimi daha laptoplarda net değil hocam. Önce bir gelsin, belki farklı olur. Bu kadar yüksek modelde olacağını sanmıyorum ben indirimin.
Ben de aynı laptopu düşünüyorum zaten. İnşallah gelir de alırız.deme öyle :/
monster daha mantıklı geliyor ama excalibur alacaım galibaBen de aynı laptopu düşünüyorum zaten. İnşallah gelir de alırız.