Neler Yeni

monster abra A5 vs lenovo ideapad gaming 3 ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hüseyin
Paneli biraz şüpheli araştırma yapmıştım daha önce tam doğru bir bilgi elde edemedim. Kimisi ips'e yakın diyor kimisi tn panelden biraz daha iyi diyor. Bu cihazı ilk kez görüyorum 10200h'lı olan modelini işlemcisi yüzünden önermiyordum fakat bu model fena değilmiş. Soğutma performansına iyi diyemem 90+ dereceleri görebiliyor fakat alt ızgaraları çok geniş olduğundan laptop soğutucu iyi iş görür.
Dell gaming G15 için mi bu yazdıklarınız?

Bura.K

80+ Silver

Buna bakabilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam Monster'in bu ürünü sorunlu. Hatta A5'lerin geneli sorunlu. MSI Bravo 15 ya da benim attığımı alabilirsiniz. Monster hem ısınan hem donanım sorunları çıkaran bir model. Çıkmama şansı da var ama samanlıkta iğne bulmak gibi bir şey. Risk almaya değmez.

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Paneli biraz şüpheli araştırma yapmıştım daha önce tam doğru bir bilgi elde edemedim. Kimisi ips'e yakın diyor kimisi tn panelden biraz daha iyi diyor. Bu modeli ilk kez görüyorum 10200h'lı olan modelini işlemcisi yüzünden önermiyordum fakat bu model fena değilmiş. Soğutma performansına iyi diyemem 90+ dereceleri görebiliyor fakat alt ızgaraları çok geniş olduğundan laptop soğutucu iyi iş görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı kasa hocam yorumlarına bakmanız için attım.
Hocam msi bravo nasıl dün onu alacaktım ama ürün hakkında hiç yorum veya değerlendirme göremedim sadece amazonun satması da biraz kuşkulandırdı beni

1337

80+ Bronze
Laptoptan çok anlamıyorum tn panel ve its nedir ?
İps panelin renkleri daha iyi görüş açısı daha fazla oluyor.

Buna bakabilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam Monster'in bu ürünü sorunlu. Hatta A5'lerin geneli sorunlu. MSI Bravo 15 ya da benim attığımı alabilirsiniz. Monster hem ısınan hem donanım sorunları çıkaran bir model. Çıkmama şansı da var ama samanlıkta iğne bulmak gibi bir şey. Risk almaya değmez.
Aynen hocam sıkıntılı model. Şu model daha iyi bir tercih olur attığınızdan.

Bura.K

80+ Silver
Laptoptan çok anlamıyorum tn panel ve its nedir ?
TN paneller en hızlı ve en yüksek yenileme hızına sahip panellerdir. Ancak en kötü görüş açısına sahiplerdir.

IPS ise ekranı her açıdan bakma şansı elde edilmektedir. Aynı zamanda herhangi bir renk kaybı olmadan 180 bakış açısı elde edebilirsiniz.

Hocam sizin attığınız da Tİ ekran kartı yok ama işlemcisi yüksek, bende tam tersi. Eğer render yapılacaksa sizinki tercih edilebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1337

Cihangir

80+ Gold

bunlardan hangisi daha iyi ya da 10 bin TL'ye daha iyisi var mı
monster daha mantıklı işlemci 11. nesil ve RTX3050 var

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hüseyin

1337

80+ Bronze
TN paneller en hızlı ve en yüksek yenileme hızına sahip panellerdir. Ancak en kötü görüş açısına sahiplerdir.

IPS ise ekranı her açıdan bakma şansı elde edilmektedir. Aynı zamanda herhangi bir renk kaybı olmadan 180 bakış açısı elde edebilirsiniz.

Hocam sizin attığınız da Tİ ekran kartı yok ama işlemcisi yüksek, bende tam tersi. Eğer render yapılacaksa sizinki tercih edilebilir.
1650 ile 1650ti arasında laptoplarda çok fark yok ya onun için dedim.

Hocam şüphesiz Dell daha iyi performans verir fakat benim için soğutma performansı daha önemli, İdeapad alırdım muhtemelen. Bravo'yu almanız daha iyi olur ama.

Bura.K

80+ Silver
Dell dizüstünü hiç bilmiyorum. Maalesef bilmediğim için cevap veremeyeceğim.

1650 ile 1650ti arasında laptoplarda çok fark yok ya onun için dedim
Fazla deneyimli değilim ekran kartı konusunda. Siz daha iyi bilirsiniz. Olabilir hocam :) 👍

• Beğen
Reaksiyonlar: 1337
Top Bottom