Neler Yeni

Monster Abra A7 11.3.5 alınır mı?

shiriva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkan

Zannediyorsam bu fiyat aralığındaki en iyi laptop bu.Hem bilgisayar mühendisliği hem de oyun için.Önerilerinize açığım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Tam da benim pc bu (2 hafta önce aldım soruların varsa sorabilirsin)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
selçuk yıldırım
istersen alabilirsin ama i7 10750H 6 cores 12 threads bir işlemci yani gtx 1650 ti olmasına bakma i7 10700 - 10700k olsaydı rtx 2080 olabilirdi ve daha pahalı olurdu

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Oynadığım oyunlar maalesef aa denilen böyle üst grafikli oyunlar değil csgo oynuyorum 220 240 fps alıyorum onun dışında fortnite valorant oynuyorum orada da 144 fps sınırı getirdim zaten fazlasını hissedemiyorum diye (120 hz ekran olduğundan 120+ fpsleri hissedemiyorsun)
İps panel olduğundan ışık sızması sorunundan ben de müzdaribim karanlık ortam full parlaklık olunca siyah sahnelerde vs ışık sızması var ekranda. (Arkadaşım da aynı pcyi aldı onda böyle bir sorun yok)
Kasa kalitesi beni şaşırttı çok bahsediyorlardı(elbette bir msi değil) ama kasanın kendisi ekşideki yorumlar gibi falan değil aşırı abartı var orta düzey f/p açısından iyi bir kalitesi var .
Tek eksisi ışık sızması oldu o da galiba ips panellerin kronik sorunu bilmiyorum(adamlar samsung panel kullanıyot dşye biliyorum) ips panel ışık sızması nedir diye sorarsan link bırakayım

Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanların sesine gelecek olursam oyun esnasında evet gayet de ses çıkarıyor ama ben kodlamayla da uğraşıyorum orada yük binmediğinden turbo moda almıyorum normal modda çalıştırıyorum sıfır ses diyebilirim .

Top Bottom